Η Όλγα είναι ένα υπέροχο πλάσμα! Πολύ ώριμη για την ηλικία της, με άποψη, κοινωνική, ομιλητική, με πολλά ενδιαφέροντα. Παρόλο που λόγω της ασθένειάς της – Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία – βρίσκεται σε αμαξίδιο, η Όλγα είναι ένα άτομο θαρραλέο, με τόλμη, που της αρέσει πολύ να γνωρίζει κόσμο. Ονειρεύεται να γίνει ψυχολόγος, γι’ αυτό και μας ζήτησε να αποκτήσει ένα λάπτοπ, ώστε να μπορεί να σπουδάσει διαδικτυακά και να κάνει τις εργασίες της. Ούσα πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και ζώντας στην επαρχία, η Όλγα ήταν διστακτική στο να μας εκφράσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της για την ημέρα της ευχής της: να παρακολουθήσει μια ταινία στο σινεμά! Δυστυχώς, ο κινηματογράφος στην περιοχή της δεν είναι προσβάσιμος σε άτομα με αμαξίδιο κι έτσι δεν είχε καταφέρει ποτέ της να πάει. Εννοείται, φυσικά, πως οι νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish έκαναν την επιθυμία της πραγματικότητα!

Την ημέρα της ευχής της, το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη της Όλγας. Αρχικά, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε μία αίθουσα κινηματογράφου μόνο για εκείνη και την παρέα της! Τα σνακς και τα αναψυκτικά τους περίμεναν, για να απολαύσουν την ταινία που φυσικά η ίδια είχε διαλέξει. Πρώτα, όμως, τα δώρα! Ένα σωρό πακέτα την περίμεναν, όπου γυρνούσε το βλέμμα της έβλεπε κι ένα πακέτο για εκείνη! Ανοίγοντάς τα ένα ένα, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της για το καθετί κι όταν πια ήρθε η σειρά του λάπτοπ, το χαμόγελό της φώτισε όλη την αίθουσα. Η μέρα της όμως είχε μόλις αρχίσει. Μετά την ταινία, ακολούθησε γεύμα στα TGI Fridays, όπου το προσωπικό του καταστήματος φρόντισε να της μείνει αξέχαστο. Μπαλόνια, μουσικές και η Όλγα πρωταγωνίστρια στη δική της ταινία! Η μέρα έκλεισε γλυκά, με την τούρτα που ήταν το πολυαγαπημένο της cheesecake.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ρ. Αθανασέλου και Γ. Νιαροπέτρος, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Village Cinemas, TGI Fridays, Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, BIT DEFENDER GR, Phototech (Σαλαγιάννης Γεώργιος)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).