«Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω!», έλεγε και ξαναέλεγε ο Α. για καθετί που αντίκριζε.

Ένας πανύψηλος έφηβος, με ιδιαίτερη ευγένεια και μεγάλη αγάπη για τη μουσική, ο Α. περνάει πολύ χρόνο της ημέρας μέσα στο δωμάτιο που μοιράζεται με τον αδερφό του, κυρίως παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή ή μελετώντας το αγαπημένο του μουσικό όργανο. Ήταν, λοιπόν, πολύ σημαντική για εκείνον η αλλαγή του δωματίου του από παιδικό σε εφηβικό. Τα δύο αδέρφια ονειρεύονταν ένα μοντέρνο δωμάτιο, όπου θα απολαμβάνουν gaming, μελέτη και στιγμές χαλάρωσης.

Μεγάλη πρόκληση για τη νεράιδά του, καθώς ο χώρος ήταν πολύ μικρός και τα έπιπλα έπρεπε να γίνουν σε ειδικά μεγέθη για να τον εξυπηρετούν. Ωστόσο, για τις νεράιδες όλα είναι δυνατά. Το δωμάτιο σχεδιάστηκε όπως έπρεπε και με όλα όσα αρέσουν στον Α. και οι εργασίες ξεκίνησαν.

Συναρμολογήσεις, ηλεκτρικές εργασίες, βάψιμο και…έτοιμο! Οι εθελοντές είχαν πάει από νωρίς, για να βάλουν τις τελικές πινελιές και τα διακοσμητικά. Το θέμα, που κυριαρχούσε, ήταν η αγαπημένη του ομάδα: ο ΠΑΟΚ. Όταν άνοιξε την πόρτα, γεμάτος αγωνία για το τι θα έβλεπε, ο Α. δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη και τον ενθουσιασμό του. Το ίδιο και ο αδερφός του, που έλεγε συνέχεια πόσο τέλεια ήταν όλα!

Αν και δεν είναι πολύ εκφραστικό παιδί, όπως και οι περισσότεροι έφηβοι, από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο, ένα τεράστιο χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Μόλις είδε και τα δώρα από την ομάδα του, τρελάθηκε! Όλα τα μέλη της οικογένειας έλαμπαν από χαρά! Οι γονείς ήταν συγκινημένοι με τη χαρά του παιδιού τους και ο αδερφός του με δυσκολία συγκρατούσε τον ενθουσιασμό του για να μην αρχίσει να τσιρίζει από χαρά! Ένα σπίτι που ξεχειλίζει αγάπη και φροντίδα, πλέον είχε πλημμυρίσει ευτυχία. Ήταν για όλους μία μέρα μεγάλης γιορτής! Ο Α. θα χαίρεται καθημερινά το καινούργιο του εφηβικό δωμάτιο και θα αντλεί από αυτό δύναμη και αισιοδοξία!

θερμά την Technomar Shipping Inc και τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρία Τσάγκαρλη, Αναστασία Αλατζίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, EXPERT HELLAS, PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ, IDEA Έπιπλα, SYNERGY, Vitex, Σάλτας Κωνσταντίνος, Foxshop, Beauty Home Inspirations, Asproulis Experience, Ζαχαροπλαστείο Caramello, el-Shop, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency