Η A. είναι ένα χαμογελαστό 17χρονο κορίτσι, που ονειρευόταν χρόνια να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Όταν μας μίλησε για την ευχή της, έλαμψε το πρόσωπό της! Και μαζί με αυτό, ονειρευόταν να ζήσει και μία ξεχωριστή εμπειρία, με την αγαπημένη, κολλητή της φίλη.

Έχοντας συζητήσει αρκετά μαζί της, ετοιμάσαμε μία ξεχωριστή ημέρα για εκείνη και τη φίλη της. Το αξίζουν, άλλωστε! Όλα ξεκίνησαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο με οδηγό που εμφανίστηκε στην πόρτα τους, για να τις παραλάβει. Προορισμός ένα υπέροχο cafe restaurant, όπου τις περίμενε ένα δροσερό ρόφημα και λαχταριστά pancakes, για να πάρουν την απαραίτητη ενέργεια για την ημέρα τους.

Σειρά είχε ένα χαλαρωτικό spa, σε ιδιωτικό χώρο, για να μην τις ενοχλήσει κανείς. Συνέχεια είχε ένα κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ, για το οποίο είχε ακούσει τόσα πολλά η Α. και λαχταρούσε να επισκεφθεί. Εκεί, ανάμεσα στις κρεμάστρες και τα ράφια, η Α. ανακάλυπτε διαρκώς κρυμμένα δώρα: τα ακουστικά του κινητού, τον φορτιστή, μία θήκη, αλλά και μία κασετίνα με καλλυντικά. Όλα ήταν εκεί… όλα, εκτός από το κινητό της! Το χαμόγελο, όμως, δεν έφευγε από τα χείλη της, αφού ταυτόχρονα δοκίμαζε ρούχα, αξεσουάρ, παρέα με τη φίλη της, και δεχόταν τις πολύτιμες συμβουλές styling των υπεύθυνων!

Τα εξαντλημένα από το shopping therapy κορίτσια περίμενε ένα όμορφα στολισμένο τραπέζι στον ειδικό χώρο του καταστήματος, όπου απόλαυσαν ένα ωραιότατο brunch. Και, ξαφνικά, εμφανίστηκε το κινητό!

Τα μάτια της Α. σαν «να έβγαλαν σπίθες». Ήταν τόσο όμορφα όλα, που ούτε κατάλαβαν πότε πέρασε η ώρα. Όταν επέστρεψε σπίτι, ξέχασε για λίγο το κινητό και άρχισε να διηγείται στους αγαπημένους κάθε λεπτομέρεια και η μαμά της, συγκινημένη, μας είπε πως μέχρι το βράδυ γι’ αυτό μιλούσε, ευχαριστώντας μας για τη χαρά που δώσαμε στο παιδί της.

θερμά τη La vie en Rose  για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ντίνα Τέρτση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Judah Club, Auto 365, Miltos Patisserie & Catering, Tzimas Cosmetics, Anza Kitchen & Bar, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!