«Όταν η Ariel συνάντησε τον Spider-Man». Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος που θα δίναμε στην εκπλήρωσης της συγκεκριμένης ευχής 😊 Με ειλικρίνεια, η κατασκευή του δωματίου αυτού αποτέλεσε πρόκληση για όλους μας, αφού προσπαθούσαμε πολύ να σκεφτούμε τρόπους για να συνδυάσουμε αυτούς τους τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Η μικρή μας ήθελε ένα δωμάτιο που θα έχει τον αγαπημένο ήρωα τόσο της ίδιας, όσο και του αδελφού της. Δεν ήθελε με τίποτα να τον αφήσει παραπονεμένο, καθώς οι δυο τους θα μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο! Ήταν κάτι που δε διαπραγματευόταν. Ήταν κάτι που δεν διαπραγματευόμασταν ούτε εμείς λοιπόν!

Η μικρή για καιρό περίμενε την εκπλήρωση της ευχής της, και έπαιρνε συνεχώς τις νεράιδές της για να μάθει το πότε θα ερχόταν η πολυπόθητη – από όλη την οικογένεια – ημέρα. Επιστρατεύθηκαν νεράιδες αλλά και ξωτικά, για να κάνουν τη μοναδική αυτή ευχή της μικρής μας, πραγματικότητα! Αυτοκόλλητα τοίχου ζωντάνεψαν το δωμάτιο. Οι δύο ήρωες πλέον κοσμούσαν τους τοίχους, και φαινόταν λες και ήταν θέμα χρόνου για να βγουν από εκεί και να παίξουν μαζί με τη μικρούλα μας και τον αδελφό της! Τα απαραίτητα έπιπλα ετοιμάστηκαν για να είναι στην ώρα τους στο δωμάτιο.

Η ημέρα της εκπλήρωσης ανήκε στον κόσμο των ονείρων από το πόσο μαγική ήταν! Τα δύο παιδιά περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία να έρθει η στιγμή που θα μπορέσουν να ξεχυθούν στο δωμάτιο που τόσο καιρό περίμεναν να ετοιμαστεί. Δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το τι θα αντικρίσουν. Αν και η αγωνία ήταν μεγάλη, μάλλον και για τους δύο η όλη διαδικασία αποτέλεσε ένα μεγάλο και διασκεδαστικό παιχνίδι!

Μόλις άνοιξε λοιπόν η πόρτα του νέου δωματίου, θα περίμενε κανείς πως μετά βίας θα τους συγκρατούσε κανείς από το να εισβάλλουν και να αρχίζουν να τρέχουν. Αντίθετα όμως, στεκόντουσαν στην πόρτα με ανοιχτό το στόμα, και χάζευαν σαστισμένοι! Δεν ήξεραν ποια μεριά να πρωτοκοιτάξουν και ποια γωνιά να πρωτοεξερευνήσουν. Αν και επρόκειτο για το ίδιο δωμάτιο, το κάθε παιδί είχε τον δικό του χώρο, ένα ξεχωριστό  σημείο για να κάθεται, να μελετά και φυσικά να παίζει. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο από όλους, αυτό που τους άρεσε περισσότερο απ’ όλα ήταν οι ταπετσαρίες στον τοίχο. Ήταν λες και οι ήρωές τους βρίσκονταν εκεί και τους έκαναν παρέα. Και πλέον δε θα έφευγαν ποτέ από το πλάι τους!

Δε μπορούμε να φανταστούμε με τίποτα καλύτερο δώρο για εμάς, από εκείνα τα δύο ζευγάρια ματάκια, που κοιτούσαν έκπληκτα το δωμάτιο χωρίς  λαλιά από τη χαρά!

τους εθελοντές μας: Μπουρουλίδου Σωτηρία, Καρακίτσιου Μαρία

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Ermari Home Collection, The Walt Disney Company Greece, Craftbox, Jysk A.E., Pennie, Saltas Έπιπλο, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης, You cake my day, ArtCut, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!