«Η φωτογραφία για μένα δεν είναι το να κοιτάζεις αλλά το να αισθάνεσαι. Αν δεν μπορείς να αισθανθείς όταν κοιτάζεις, τότε δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις οι άνθρωποι που κοιτάζουν τις φωτογραφίες σου να αισθάνονται κάτι».

                                                       –Don McCullin, 1935-, Βρετανός φωτογράφος

Η βαθύτερη επιθυμία της Βαρβάρας μας ήταν να  αποκτήσει μια φωτογραφική μηχανή. Ήθελε με κάποιο τρόπο να καταφέρει να κλειδώσει τις αναμνήσεις της, ώστε να ανατρέχει στο χρόνο, να τις ξαναζεί και να τις μοιράζεται με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Για να το πετύχει αυτό, πέρασε ένα όμορφο ταξίδι ευχής, όπου πήρε μαθήματα από έναν επαγγελματία φωτογράφο. Αυτή ήταν μόνο η αρχή… Έφτασε η μεγάλη μέρα που το όνειρό της θα γινόταν πραγματικότητα…

Οι νεράιδες εργάστηκαν σκληρά για να κάνουν την ημέρα αυτή μοναδική και  να συμπεριλάβουν όλα όσα αγαπάει η μικρούλα μας, ώστε η εμπειρία που θα ζούσε να της έμενε αξέχαστη! Η Βαρβάρα έφτασε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αμαρουσίου όπου σε συνεργασία με την αγαπημένη της παίκτρια της Εθνικής Ομάδας, πέρασε διάφορες δοκιμασίες μέχρι να καταφέρει να φτάσει σε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσε να αποκτήσει. Δεν ήξερε τι την περίμενε, όμως ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία ήταν ζωγραφισμένα στο χαμόγελό της. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρισκόταν εκεί και έπαιζε μπάσκετ με την παίκτρια που θαύμαζε περισσότερο από όλες! Κάθε εύστοχη βολή, κάθε γρίφος, την έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Μέσα στα χειροκροτήματα του κόσμου, των εθελοντών και της οικογένειάς της, κατάφερε να λύσει και τον τελευταίο γρίφο… Ξαφνικά η φωτογραφική μηχανή βρισκόταν στα χέρια της και μαζί της, το «μυστικό» για να καταφέρει να παγιδεύσει τις στιγμές που μόλις είχε ζήσει. Μέσα από το φακό θα κατάφερνε να δει τον κόσμο, τόσο όμορφο όσο τον έβλεπε και μέσα από τα δικά της ματάκια, με όλη την παιδική αθωότητα που την χαρακτηρίζει. Βαρβάρα μας ευχόμαστε να μας χαρίσεις μεγάλες στιγμές στο μέλλον και να συνεχίσεις να μοιράζεσαι τον κόσμο σου μαζί μας, μέσα από τις φωτογραφίες σου!  

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Γ. Παπανδρικόπουλος και Φ. Πολίτη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ, NJV Athens Plaza, Ζαχαροπλαστείο Φύσις, Καραγάνης Γιώργος (Φωτογράφος)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).