Έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια, επιστρέφουμε με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Είναι η «Βραδιά του Ευχαριστώ», μία βραδιά ευγνωμοσύνης προς όλους εσάς, γονείς και παιδιά ευχής, εθελοντές και φίλους του Οργανισμού μας. Είναι μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, ξανά, και να θυμηθούμε όμορφες μα και συγκινητικές στιγμές από τα χρόνια που πέρασαν.

 

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» είναι μία ετήσια εκδήλωση – θεσμός για τον οργανισμό μας. Είναι ο απολογισμός των ευχών του προηγούμενου έτους – υπό φυσιολογικές συνθήκες – και η έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλους και υποστηρικτές. Η τελευταία μας «Βραδιά του Ευχαριστώ» έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2020, λίγες ημέρες πριν το τρομακτικό – τότε – lockdown.

Έκτοτε έχουν περάσει 2,5 ολόκληρα χρόνια και παρά τους περιορισμούς, έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 500 ευχές παιδιών μας. Η αέναη προσπάθεια απέδωσε για ακόμα μία φορά και παραμείναμε κοντά στα παιδιά μας, που μας είχαν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Φροντίσαμε να υιοθετήσουμε νέες τεχνικές επικοινωνίας και εκπλήρωσης των ευχών, και έτσι τα καταφέραμε! Μα σε αυτή μας την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μας.

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ
Έναρξη Προσέλευσης: 17:30
Είσοδος στην αίθουσα: 18:30

 

Από το pause της πρώτης ανακοίνωσης για τον covid 19 και το lockdown, μεταβήκαμε στο play μίας φυσιολογικότητας που ήταν πολύ οικεία για τις οικογένειες παιδιών ευχής. Την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα μεταβούμε μαζί από το pause της ασθένειας, στο play της ΖΩΗΣ. 

Σας περιμένουμε να εκφράσουμε μαζί το «Ευχαριστώ» μας σε ξεχωριστούς ανθρώπους. Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και μείνετε συντονισμένοι. Το parking του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών εξυπηρετεί με χρέωση.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ