Η Γεωργία είναι μία υπέροχη νεαρή κυρία, με λαμπερά μάτια και ένα τεράστιο χαμόγελο. Η ευχή της ήταν να αποκτήσει το δικό της σπιτάκι κήπου, όπου θα μπορούσε να απομονώνεται, να έχει τον δικό της χώρο, και να περνάει όμορφα με τις φίλες της και τις αδερφές της.

Δύσκολο το εγχείρημα, καθώς ο χώρος της αυλής είναι αρκετά περιορισμένος και χρειαζόταν επιπλέον διαμόρφωση. Οι νεράιδες όμως, όσα εμπόδια κι αν συναντήσουν, τα προσπερνούν! Η Γεωργία μας είχε ονειρευτεί το σπιτάκι της σε ροζ χρώμα και ήθελε να έχει και ένα πατάρι, όπου θα μπορεί να κοιμάται όποτε θέλει.

Οι ξυλουργοί έπιασαν δουλειά και το σπιτάκι άρχισε να παίρνει σχήμα. Παράλληλα, οι νεράιδες και τα ξωτικά δούλευαν πυρετωδώς, ετοιμάζοντας σχέδια και ψάχνοντας όλα όσα χρειάζονταν για να φτιάξουν το σπιτάκι των ονείρων της Γεωργίας. Λουλούδια φυτεύτηκαν στα παρτέρια και στις ζαρντινιέρες των παραθύρων, καλαμωτή, χλοοτάπητες, καρέκλες, τραπέζι και μία μεγάλη ομπρέλα συνέθεσαν το σκηνικό του «κήπου της Γεωργίας» δίπλα στο σπιτάκι. Η εσωτερική διακόσμηση του προσωπικού της χώρου έγινε σύμφωνα με όσα μας είχε εκμυστηρευτεί!

Μετά από πολύ ψάξιμο, πολλή δουλειά και πολλή αγάπη, έφτασε η μέρα που θα αποκαλύπταμε το σπιτάκι στη Γεωργία. Η εξώπορτα έκλεισε και η αγωνία μας χτυπούσε κόκκινο, καθώς την περιμέναμε. Η ίδια δεν είχε καταλάβει τίποτα! Ο πατέρας είχε ενορχηστρώσει όλη την έκπληξη της υποδοχής της, καθώς ήξερε ακριβώς τι αρέσει στη μικρή. Οι αγαπημένοι της φίλοι άρχισαν να καταφθάνουν και όλοι ενθουσιάζονταν αντικρίζοντας το σπιτάκι – ένας μάλιστα ρώτησε πόσες μέρες το φτιάχναμε! Πήραμε όλοι θέση και να σου εμφανίστηκε η Γεωργία πανέμορφη, συνοδευόμενη από τη μητέρα και τις αδερφές της. Το πρόσωπο της έλαμψε μεμιάς κι ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε, καθώς προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι γίνεται.

Το πρώτο πράγμα που είπε η Γεωργία ήταν «Ουααου!!!!! Είναι καλύτερο απ΄ ό,τι το περίμενα!!!». Στάθηκε στα σκαλιά του σπιτιού, κοιτάζοντας το, ενώ η μαμά της ήταν κάτι παραπάνω από συγκινημένη. Με το που άνοιξε η μπήκε διστακτικά κοιτάζοντας παντού γύρω γύρω, αμέσως ανέβηκε επάνω, άρχισε να χαϊδεύει τα μαξιλαράκια, τα γούνινα καλύμματα ακόμα και τις σανίδες στη σκεπή.  Ήταν λες και τα άγγιζε για να βεβαιωθεί ότι είναι πραγματικά, και ότι όλα είναι δικά της. Συνέχεια έλεγε είναι φοβερό, φωτογραφιζόταν με άνεση και χαμόγελο, μπρίο και νάζι, η χαρά της ήταν τεράστια. Αφού κατέβηκε κάτω κοίταζε γύρω γύρω τα πράγματα και τα άγγιζε με τα δάχτυλα της. Στη συνέχεια μπήκαν και όλοι της οι φίλοι, κοίταζαν τα πάντα ενθουσιασμένοι, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί της, και το χαμόγελο δεν έφευγε στιγμή από το πρόσωπο τους!

θερμά την εταιρεία ΑΛΟΥΜΑΝ ΑΒΕΕ και την οικογένεια Philip Vassiliou για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ευαγγελία Ψημμένου, Νάντια Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Διαμαντής, Σοφία Μακαριάδου

τους χορηγούς σε είδος: Leroy Merlin Λάρισας, ΙΚΕΑ, ARlight, Moustakas Toys, Βιοκαρπέτ, Fun 4 all, Joma Home Baby Collection, Τσόχα & τούλι, Rizos Photography, Φωτοραμα -–Καραφέρης Γιώργος, Γεωργία Μοσχοβίδη, Φωτεινή Κατσαρού, Βάγια Δήμου, Μαρούλα Μπουσμπούκη, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!