Η πιο βαθιά ευχή του Γιάννη-Μάριου ήταν να παίξει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παρέα με τους αγαπημένους φίλους του. Η νεράιδά του αφουγκράστηκε την επιθυμία του και ξεκίνησε αμέσως τις προετοιμασίες ώστε η ευχή του να εκπληρωθεί!

Έτσι, κατάφερε ν’ ανακαλύψει έναν υπέροχο χώρο και χρησιμοποιώντας το μαγικό της ραβδί το μετέτρεψε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου έτοιμο να υποδεχθεί τον πιο δυνατό αγώνα της χρονιάς, αυτόν του Γιάννη-Μάριου και των φίλων του! Τα μαγικά της όμως δεν σταμάτησαν εκεί…

Μία αψίδα από κιτρινόμαυρα μπαλόνια στόλισε το γήπεδο, λουλούδια τοποθετήθηκαν στον χώρο που θα κάθονταν οι γονείς και λαχταριστά παγωτά διαφόρων γεύσεων ήταν στη διάθεσή των καλεσμένων καθ’ όλη τη διάρκεια της ευχής!

Ο Γιάννης-Μάριος, θέλοντας να προετοιμαστεί για τον αγώνα που θα ακολουθούσε, αφιέρωσε τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του στην προθέρμανση. Όταν όμως όλοι οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν, δόθηκε το κατάλληλο σήμα και όλα τα παιδιά ξεχύθηκαν στο γήπεδο. Είχε βεβαία προπονηθεί σκληρά και με την ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, έτσι ώστε ο μικρός μαχητής μας να είναι έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα.

Πρώτος – πρώτος ο Γιάννης-Μάριος φόρεσε την μπλούζα από την στολή με το όνομα του και το νούμερο 5 στην φανέλα του. Οι εθελοντές μας, μοίρασαν στους φίλους του τα μπλουζάκια τους. Μαζί με τα παιδιά μπλουζάκια φόρεσαν και ο μπαμπάς και η μαμά του, καθώς και η γιατρός του. Οι ομάδες χωρίστηκαν, ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη και το ματς ξεκίνησε! Η χαρά του Γιάννη-Μάριου; Απερίγραπτη! Κυριολεκτικά πήδαγε από τον ενθουσιασμό του! Το πρώτο γκολ του αγώνα μπήκε από τον μπαμπά του Γιάννη-Μάριου.

Στο ημίχρονο ήρθαν όλοι οι γονείς στο γήπεδο…και ξαφνικά έκανε την εμφάνιση της η τούρτα! Μικροί και μεγάλοι έγιναν «ένα» και το γήπεδο παλλόταν από χαρά, γέλια και φωνές! Πολλές φωνές! Ο Μάριος έμεινε πραγματικά άφωνος παίρνοντας ως δώρο μία μπάλα με όλες τις υπογραφές των παικτών της αγαπημένης ομάδας του, του Άρη.

Με συντροφιά τον ενθουσιασμό του συνέχισε τον αγώνα, ο οποίος εξελίχθηκε σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι. Το μικρό αστέρι μας, χρησιμοποιώντας την τεχνική και την αποφασιστικότητά του, κατάφερε να πετύχει το αποτέλεσμα που ο ίδιος ήθελε, τη νίκη! Όταν πια ο αγώνας τελείωσε, εξουθενωμένοι οι παίκτες γεύτηκαν ένα γευστικότατο γεύμα, χάρηκαν τα παγωτά και απόλαυσαν τον υπέροχο χώρο του Κτήματος.

Φυσικά, αμέσως μόλις έφαγαν και ανέκτησαν τις δυνάμεις τους, έτρεξαν ξανά πίσω στο γήπεδο για παιχνίδι.

Η μέρα έκλεισε με πολλά χαμόγελα και φατσούλες εξαντλημένες από το πολύ παιχνίδι. Ευτυχώς που η δασκάλα έδωσε «άδεια» στους ξεθεωμένους μαθητές για την επόμενη ημέρα …

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη, Κωνσταντίνος Καρίκας, Λένα Καφρίτσα, Γιώργος Πλιάκης, Ειρήνη Τριανταφυλλίδου 

τους χορηγούς σε είδος: Άρης FC, Κτήμα Παρούση, mplouzaki 4u, Ο Φούρνος του Γιωργάκη (Τάσος Πανταζής), Fotocopy Βάρης, Ανθοπωλείο Μη με λησμόνει, Digitalwave, Taxi Way, Νίκος Πατσίδης 

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!