Μάγοι, νεράιδες, ξωτικά, ταξίδια στο χρόνο… Οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύουν στη μαγεία. Κι όμως υπάρχει… Σε πράγματα απλά, καθημερινά, που ούτε καν φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, μία φωτογραφική μηχανή μπορεί να είναι μαγική! «Μα πώς;», θα αναρωτηθούν πολλοί. Η απάντηση είναι απλή, η φωτογραφική μηχανή έχει την ιδιότητα να σταματάει το χρόνο, να τον παγιδεύει και να μας ταξιδεύει στο παρελθόν, κάθε φορά που κοιτάμε στις φωτογραφίες τη στιγμή που έχουμε απαθανατίσει. Μας επιτρέπει να ξαναζούμε την κάθε στιγμή, να τη φέρνουμε στο μυαλό μας, όπως ακριβώς τη ζήσαμε, όσος καιρός κι αν έχει περάσει. Ξυπνάει μέσα μας τα ίδια συναισθήματα που είχαμε τότε. Κι όλα αυτά, μέσα από ένα κομμάτι τυπωμένου χαρτιού.

Ο Διονύσης μας ήξερε πολύ καλά τι ήθελε όταν μας εκμυστηρευόταν την ευχή του, να αποκτήσει μία επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Ήθελε να φωτογραφίζει τοπία, αρχαιολογικούς χώρους και άγρια ζώα. Ήθελε να αποτυπώνει την ομορφιά της ζωής μέσα από τον φακό του. Λατρεύει την περιπέτεια και θέλει όταν μεγαλώσει να ταξιδέψει σε ζούγκλες, ερήμους, βυθούς και να απαθανατίσει μαγευτικά τοπία. Ευχόμαστε το όνειρό του σύντομα να γίνει πραγματικότητα και η αρχή έγινε την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του, όταν του παραδώσαμε την φωτογραφική μηχανή. Την έπιασε στα χέρια του και αμέσως ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες, τις νεράιδες, το χώρο, την οικογένειά του… Ταυτόχρονα πόζαρε κι ο ίδιος. Μας χάρισε απλόχερα το όμορφο χαμόγελό του και ζέστανε τις ψυχές μας. Όπως είπε και η μανούλα του, το χαμόγελό αυτό αποτύπωνε την απόλυτη ευτυχία που αισθανόταν. Αυτό, ήταν το δικό μας δώρο!

«Ευχαριστώ ολόψυχα το Κάνε-Μια-Ευχή γι’ αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο που ζήσαμε. Ήταν πέρα από τα όνειρά μας. Σας ευχαριστώ για το χαμόγελο του παιδιού μου και για όλο αυτό το παραμύθι που έζησε μαζί με τις υπέροχες νεράιδες τους!». Αυτά μας είπε η γλυκιά μανούλα. Εμείς, τους ευχαριστούμε, που μας επέτρεψαν να κάνουμε το όνειρο του Διονύση τους και πλέον και Διονύση μας, πραγματικότητα!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Β. Διαμαντή, Ζ. Κουτσιμπέλα και Ε. Ψημμένου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, Σκέτη Γλύκα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).