H Ειρήνη θα μπορούσε να ήταν ένα από τα γλυκά, πανέμορφα κορίτσια που βλέπουμε στις διαφημίσεις, με χαμόγελο, σκέρτσο, νάζι και γλυκύτατη φωνούλα. Για εμάς στο Κάνε-Μια-Ευχή είναι πολλά παραπάνω. Είναι ένα από τα 2.500 παιδιά που ανήκει στην οικογένειά μας.

Αν και μικρή και ζωηρή ήξερε τι ήταν αυτό που θα την έκανε πολύ χαρούμενη. Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, όπου μας περίμενε στην πόρτα με τα ματάκια της να λάμπουν από χαρά και ανυπομονησία, είχε κάνει μία ζωγραφιά για τη νεράιδα της. Μια όμορφη κατάξανθη Barbie με ροζ φόρεμα βρισκόταν στο κέντρο της ζωγραφιάς και πολλά παιχνίδια τριγύρω της, άλλες κούκλες, το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα αξεσουάρ της είχαν όλα γεμίσει τη σελίδα του μπλοκ ζωγραφικής.

Όπως μας είπαν οι γονείς της, η Ειρήνη είναι ένα παιδί που χαίρεται τόσο πολύ με το παιχνίδι. Στην παιδική χαρά όπου πηγαίνουν κάθε απόγευμα παίζει με όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Έτσι λοιπόν, η ημέρα της ευχής της είχε όλα όσα ονειρευόταν. Πολλά παιχνίδια Barbie για εκείνη, δώρα και για τον αγαπημένο της αδελφό, πολύ ροζ χρώμα – φυσικά ακόμη και το φόρεμά της ήταν ροζ – , γέλια, δραστηριότητες σε υδάτινο θεματικό πάρκo,  μα και συναντήσεις με ζωάκια που ποτέ ξανά δεν είχαν βρεθεί στο δρόμο της.

Ήταν αναμφισβήτητα η μέρα της! Το γέλιο και η χαρά της αντιλαλούσαν σε όλο το χώρο κάθε φορά που έβρισκε και άνοιγε ένα καινούργιο παιχνίδι. Μα όταν τα μικρά της ματάκια αντίκρυσαν το κουκλόσπιτο που τόσο λαχταρούσε φώναξε από χαρά!!! Τι και αν ήταν πιο μεγάλο από εκείνη. Τα χεράκια της κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να το ανοίξουν και να το τυλίξουν στην αγκαλιά τους!

Την επόμενη μέρα, η νεράιδά της έλαβε ένα μήνυμα από την ίδια την Ειρήνη: «Ευχαριστώ πολύ νεράιδα για τα παιχνίδια! Είναι τέλειαααααααα». Εμείς ευχαριστούμε Ειρήνη μας για το χαμόγελο που μας άφησες να σου χαρίσουμε.

θερμά την εταιρεία XM™ για την υιοθεσία της ευχής.

τους εθελοντές μας: Ειρήνη Τσομάκου, Νικολέτα Κοντογιαννίδου

τους χορηγούς σε είδος: Mattel, Party Galaxy, Aττικό Zωολογικό Πάρκο, Aquapolis, Aquacafe, Route U Now, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)