Η Ευαγγελία είναι ένα υπέροχο, γλυκό πλάσμα, πολύ εξωστρεφές και κοινωνικό, μια γεννημένη σουπερσταρ ή υπερ-είδωλο όπως την ονόμασα μετά την συνάντηση μας.

Είχαμε «συναντηθεί» αρκετές φορές μέσω βιντεοκλήσεων πριν την ημέρα της ευχής. Στις συναντήσεις μας αυτές παίζαμε παιχνίδια ερωτήσεων που αφορούσαν τον υπέροχο Κωνσταντίνο: η Ευαγγελία λάμβανε από εμάς ερωτήσεις, έκανε το “homework” της βρίσκοντας τις απαντήσεις και έπειτα κάναμε βιντεοκλήσεις για να μας ενημερώνει και εμάς ως fans για τη ζωή του αγαπημένου μας τραγουδιστή. Γιατί μη νομίζετε, μέσα από την Ευαγγελία, αγαπήσαμε και εμείς ακόμη περισσότερο τον Κωνσταντίνο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, έγιναν πράγματα και θάματα 😊 Οι νεράιδες μεράκλωναν μαζί με την Ευαγγελία και καθεμιά χόρευε από το σπίτι της, πότε την «Αθήνα μου» και πότε το «Παιδί γενναίο». Ο Κωνσταντίνος έκανε έκπληξη στο κορίτσι μας με ένα βίντεο μόνο για εκείνη και με τη σειρά της ανταπέδωσε τραγουδώντας μπροστά στην κάμερα. Μια από τις βιντεοκλήσεις μας, δε έλαβε χώρα όταν η Ευαγγελία βρισκόταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και εκεί ήταν που αφιέρωσε σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα νοσοκομεία το τραγούδι του Κωνσταντίνου «Παιδί Γενναίο». Είπαμε πολλά με την Ευαγγελία και κάναμε πολλά όνειρα για την ημέρα της ευχής: τι θα φορέσει, που θα συναντηθούν, τι θα του πει όταν τον δει…

Και έφτασε η ημέρα της ευχής. Η Ευαγγελία βρίσκονταν με την οικογένειά της ήδη στην Αθήνα, καθώς το υπέροχο κορίτσι μας είχε κερδίσει βραβείο σε μαθητικό διαγωνισμό από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Αφού έζησε την υπέροχη εμπειρία της βράβευσής της και ένιωσε απίστευτα περήφανη, είχε φτάσει και η στιγμή της επιβράβευσής της που ήταν τόσο ΓΕΝΑΙΑ και ΔΥΝΑΤΗ! Η ώρα να εκπληρωθεί η ευχή της!

Ξεκινήσαμε με βόλτες στην Αθήνα και παιχνίδι στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, γέλια και χαρές. Είναι ένα παιδί όλο ΦΩΣ! Γελούσε συνεχώς και πόζαρε με περισσή χάρη μπροστά στο φωτογραφικό φακό, χωρίς ίχνος ανασφάλειας. Όταν της έδωσα ανάμεσα σε άλλα δώρα την στέκα της, ένα δαχτυλίδι και τα σκουλαρίκια της, μου είπε γελώντας: «ο Κωνσταντίνος σίγουρα θα με δει σαν πριγκίπισσα»!

Την επόμενη ημέρα, το σημείο συνάντησης ήταν στο αίθριο ενός υπέροχου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη. Η Ευαγγελία ήταν σε πλήρη εγρήγορση, μιλούσε συνεχώς από την αγωνία της, τοποθετούσε τους πάντες στη θέση τους ώστε να παραμένει πάντα η διπλανή καρέκλα κενή, τακτοποιούσε την ανθοδέσμη – ειδική παραγγελία – στο τραπέζι ώστε να μην ενοχλεί την κάμερα… και πόσα δεν έκανε και δεν είπε μέχρι να εμφανιστεί ο αγαπημένος της!

Και ξαφνικά η πόρτα του ασανσέρ ξανάνοιξε και αυτή τη φορά δεν ήταν επισκέπτης του ξενοδοχείου! ΗΤΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! Άρχισε να τρέχει προς το μέρος του και άκουγα την καρδιά της να χτυπάει δυνατά. Τον αγκάλιασε με φόρα και εκείνος τη σήκωσε με στοργή, συγκινημένος. Έλαμπε ολόκληρη και όλοι μας συγκινηθήκαμε πάρα πολύ, γελώντας την ίδια στιγμή από τις πρωτότυπες ατάκες του έξυπνου αυτού κοριτσιού!

Κάθισαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα, με την Ευαγγελία να μην σταματάει να του μιλά για τα τραγούδια του, για το παιχνίδι μας, για τη δύσκολη φάση που άφησε πίσω της με περηφάνια, για το βραβείο της! Έπειτα από κάποια ώρα ξεκινήσαμε για την Τεχνόπολη όπου και θα παρακολουθούσαμε τα βραβεία MAD VMA 2021. Μπήκαν αγκαλιασμένοι στο βαν και παρέμειναν έτσι ώσπου φτάσαμε στον προορισμό μας!

Την έπιασε από το χέρι και μαζί ξεκινήσαμε για τα παρασκήνια. Ενώ περπατούσαμε βλέπαμε συναδέλφους και συνεργάτες του Κωνσταντίνου και σύστηνε σε όλους την μικρή συνοδό του, με χαρά και πατρική στοργή. Εκείνη κινούταν περήφανη, αλλά και άνετη, σαν να βρισκόταν στο φυσικό της περιβάλλον. Μείναμε για λίγο στα παρασκήνια και στη συνέχεια πήραμε τις θέσεις μας και ξεκίνησαν τα βραβεία.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Ευαγγελία χόρευε και ανυπομονούσε να έρθει η ώρα που θα είναι υποψήφιος ο Κωνσταντίνος, όπου μου είπε ότι ήταν σίγουρη ότι οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει και θα έχουν και συνέχεια. Όταν λοιπόν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου, αλλά και το ότι κέρδισε το εν λόγω βραβείο, η Ευαγγελία σηκώθηκε και χοροπηδούσε και τσίριζε και τότε εκείνος ήταν που της το αφιέρωσε και είπε μπροστά σε όλο το κοινό πόσο είχε χαρεί που την είχε γνωρίσει. Επικράτησε χαμός τόσο από την Ευαγγελία, όσο από το κοινό που την αναζητούσε και χειροκροτούσε! Γέλια και κλάματα χαράς, αναμίχθηκαν και ξέπλυναν κάθε προηγούμενη σκέψη!

Ο Κωνσταντίνος της αφιέρωσε και το live τραγούδι που τραγούδησε αργότερα, ενώ οι επισκέψεις στα παρασκήνια, ήταν συχνές, ώσπου να φύγουμε. Βλέπετε είχαμε και έναν φύλακα άγγελο που δεν μας χάλασε κανένα μας χατίρι: τον Γιάννη, τον καλύτερο φίλο του Κωνσταντίνου, και εθελοντή μας!

Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο, μου είπε ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Είχε 2 ευχές, η 1η ήταν να γίνει καλά και η 2η να γνωρίσει τον Κωνσταντίνο και είχαν πραγματοποιηθεί και οι 2!!!

τους εθελοντές μας: Χρυσούλα Σπανού, Χαρά Μασιακού

τους χορηγούς σε είδος: Lapin House, Mini Raxevsky, Hotel Electra, Black Duck, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Museum of Illusions, 2K10 Creations

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!