Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Μάουρο, 10, όγκος αριστερού ημιθωρακίου

Πόσα ενδιαφέροντα να χωρέσουν στο πρόγραμμα ενός παιδιού; Μπάσκετ, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, oι συναντήσεις με την παρέα, το διάβασμα – με ξεχωριστή αγάπη για μαθηματικά και φυσική – είναι μέρος της καθημερινότητας του Μάουρο.

Μας υποδέχτηκε στο δωμάτιο του, αφού είχε ολοκληρώσει τη μελέτη στα μαθήματα της επόμενης ημέρας και είχε βάλει σε μια σωστή σειρά το πρόγραμμα του. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει απαιτητικές στιγμές στο νοσοκομείο και τις θεραπείες, αλλά και πιο χαρούμενες στιγμές με παιχνίδι με τους φίλους και τις οικογενειακές συναντήσεις.

Ο Μάουρο είναι ένα παιδί δραστήριο και χαρούμενο παρά το γεμάτο πρόγραμμα. Όπως όλα τα παιδιά έτσι κι εκείνος, προτιμά το παιχνίδι από το διάβασμα, και να γεμίζει τις ώρες του δημιουργικά από το να αφήνεται στην ασθένεια που αντιμετωπίζει. Για το λόγο αυτό και με το πιο δυνατό του χαμόγελο ευχήθηκε να αποκτήσει έναν δικό του υπολογιστή για να παίζει παιχνίδια, είτε μόνος του, είτε να καλεί τους φίλους του στο σπίτι και να παίζουν όλοι μαζί!

Και όπως ήταν φυσικό, οι συντονίστριες – νεράιδες του Make-A-Wish δεν εκπλήρωσαν απλά την ευχή του Μάουρο. Οργάνωσαν την πιο ενδιαφέρουσα ημέρα για τον συνεπή αυτό μαθητή και την παρέα του, που είναι πάντα κοντά του στα δύσκολα, μα και στα ωραία.

Ένα τρομερό escape room, με δύσκολους γρίφους σχετικούς με τα ενδιαφέροντα του Μάουρο, ήταν πρώτο στη λίστα. Ο Μάουρο και οι φίλοι του δεν έλυναν τους γρίφους μόνο για να δραπετεύσουν από το δωμάτιο. Κάθε λύση γινόταν το κλειδί για να αποκτήσει ο νεαρός μας και ένα εξάρτημα του υπολογιστή που ονειρευόταν. Με τέτοιο κίνητρο, όλες οι λύσεις εμφανίζονταν σαν αστραπή στο μυαλό των παιδιών! Κάθε εξάρτημα που αποκτούσε ο φίλος τους, έκανε όλη την παρέα να πανηγυρίζει!

Μόλις δραπέτευσαν από το δωμάτιο, ο Μάουρο και οι φίλοι του πήγαν για brunch για να ανακτήσουν δυνάμεις! Τα μάτια τους άστραφταν πονηρά και παιχνιδιάρικα στη θέα των κουτιών που έκρυβαν μέσα όλα τα απαραίτητα για έναν gaming υπολογιστή!

Η μέρα έκλεισε με χοροπηδητά και φωνές ευτυχίας με καθοδηγητή τον Μάουρο. Η παρέα, πάντοτε ενωμένη, είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες!

τους εθελοντές: Δανάη Καραχάλιου, Μαρία Τσέργα, Μανώλης Πετράκης

τους χορηγούς σε είδος: Nok-Shop.gr, trapped, Blends Mix & Match, Fresh Patisserie

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)