Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη επικοινωνία με τις νεράιδες, η μικρή Ε. ενθουσιασμένη γνώριζε τι ευχή θα ήθελε να ζήσει: ένα Frozen πάρτι! Η ίδια θα ήταν η Elsa, η αδερφή της θα ήταν η Anna και ο αδερφός της ο Kristoff. Γλυκύτατη και οπλισμένη με υπομονή να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να έχει το τέλειο πάρτι, η Ε. συνομιλούσε συχνά με τη νεράιδα της. Εκείνη, με τη σειρά της, φρόντιζε να της στέλνει διάφορα δωράκια και να της κάνει πολλές εκπλήξεις, με κορυφαία εκείνη όπου έλαβε το φόρεμα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ για να γίνει η Elsa! Και τα αντίστοιχα για τα αδέρφια της. Η Ε. ξετρελάθηκε! Ενθουσιασμένη, τα φόρεσε αμέσως όλα να τα δοκιμάσει και άρχισε να χορεύει και να χοροπηδάει από τη χαρά της!

Οι νεράιδες δούλευαν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν το καλύτερο πάρτι για το κορίτσι μας. Οι προσκλήσεις ετοιμάστηκαν και στάλθηκαν. Μία υπέροχη αίθουσα μεταμορφώθηκε στο «παγωμένο βασίλειο», ένα παραμυθένιο candy bar στήθηκε, με ένα σωρό λιχουδιές, τα τραπέζια στολίστηκαν, αμέτρητα μπαλόνια γέμισαν τον χώρο, ένα τραπέζι ξεχείλιζε πακέτα με δώρα, ενώ παράλληλα ο DJ έπαιζε την ανάλογη μουσική και όλα αυτά σε ένα «παγωμένο» σύννεφο.

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μία κομμώτρια επισκέφθηκε την οικογένεια για να βοηθήσει τα κορίτσια να φορέσουν τις περούκες τους και να περιποιηθεί την όμορφη μητέρα τους. Η Ε., ως Elsa, συνοδευόμενη από τα αδέρφια της ντυμένα κι εκείνα ως Anna και ως Kristoff, έφτασε στον χώρο όπου την περίμεναν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και πολλές νεράιδες και ξωτικά. Μόλις άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα, έμεινε άφωνη από όλα! Το Frozen σκηνικό που είχε στηθεί μόνο για εκείνη, τη μάγεψε πραγματικά. Είχε μείνει άφωνη! Η γλυκύτατη ανιματέρ-νεράιδα ανέλαβε δράση και αμέσως άρχισε το παιχνίδι! Χορός, τραγούδι, δώρα, λιχουδιές και κυρίως πολύ κέφι και πολλή διάθεση πρωταγωνίστησαν σε μία αξέχαστη ημέρα για το κορίτσι μας!

Αυτό που χρειαζόταν περισσότερο η Ε. ήταν η παρέα, που της είχε στερήσει η πανδημία και η ασθένειά της. Ήθελε να διασκεδάσει, να χορέψει, να παίξει και να νιώσει πριγκίπισσα. Και σίγουρα κατάφερε να μας κερδίσει όλους, με τη γλυκύτητα, την ευγένεια και την αθωότητά της, και έγινε η πριγκίπισσα της καρδιάς μας!

τη ΔΕΠΑ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη, Λένα Καφρίτσα, Αλεξάνδρα Λέσκο, Εύα Μάνογλου, Αλεξάνδρα Τσιγγελίδου, Ανδρέας Ψάλτης, Άννα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Porto Palace Hotel, Pepi Beza Boutique Baking, Διακάκης Εισαγωγική, AS Company, Πρόκος, Disney, Nikol Wedding Moments, 4Records Events, Παναγιώτης Μηνάς, Hasbro Hellas, YUPI YAYA, Taxiway, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency