Η Η. είναι ένα γλυκό, πανέμορφο, ναζιάρικο κορίτσι με απίστευτη όρεξη για παιχνίδι. Λατρεύει να παίζει με τη γιαγιά της «σπίτι & οικογένεια», να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι της και να κάνει μπόινγκ-μπόινγκ, μα περισσότερο απ’ όλα λατρεύει τη Miraculous Ladybug. Έτσι, ευχήθηκε η Ladybug μαζί με το Cat Νoir να της φέρουν ένα ηλεκτρικό κόκκινο αυτοκινητάκι με μαύρα πουά παντού για να κάνει βόλτες στην ταράτσα, αλλά και στον δρόμο. «Θέλω η Miraculous Ladybug να έρθει και να μου δείξει πως κάνει τις φιγούρες της γιατί αν προσπαθήσω εγώ μόνη μου θα σπάσω».

Οι προετοιμασίες για την Ladybug και τον Cat Noir ξεκίνησαν. Με τη βοήθεια του μπαμπά, της γιαγιάς, αλλά και της μεγάλης αδερφής ο χώρος της ταράτσας στολίστηκε, στήθηκε η σκηνή, ετοιμάστηκε η θέση πάρκινγκ για την “κούρσα” της Η. και κρύφτηκε το αυτοκίνητο για τη μεγάλη έκπληξη!

Η Η. στην αρχή είχε σαστίσει. Δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να δει μπροστά της τους αγαπημένους της ήρωες! Σιγά σιγά όμως άρχισε να ξεμπλοκάρει, να περιεργάζεται τον χώρο της και φυσικά να ανοίγει όποιο δώρο έβρισκε μπροστά της! Η σκηνή με τα φωτάκια της Ladybug, η μπάλα «τραμπολίνο», το παγουρίνο της, οι κούκλες των αγαπημένων της ηρώων, την ενθουσίασαν. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στις κούνιες. Τότε έπεσε το μάτι της στην κρυμμένη έκπληξη! Το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι! Η αποκάλυψη έγινε και η οδηγός μας πήρε θέση αμέσως πίσω από το τιμόνι για να βάλει μπροστά το αμάξι της! Ενθουσιασμένη πατούσε το γκάζι και οδηγούσε με καμάρι το δικό της αυτοκίνητο! Με λίγη εξάσκηση και τη βοήθεια του μπαμπά της θα γίνει μια … miraculous οδηγός!

Για να ξεκουραστούμε από τα παιχνίδια και την … οδήγηση, αποφασίσαμε να κόψουμε την τούρτα … Ladybug με τα μικρά «πυροτεχνήματα» που έκαναν την Η. και την αδελφή της να τα χάσουν! Τα λαχταριστά κόκκινα cake pops έγιναν ανάρπαστα από όλους.

Από την αρχή μέχρι το τέλος η Η. αλλά και όλη η οικογένεια της ήταν πάρα πολύ χαρούμενοι. Η μητέρα της είπε ότι «μέχρι κι εγώ κόντεψα να πιστέψω ότι είναι οι αληθινοί ήρωες! Σας ευχαριστώ που την κάνατε να πιστέψει σε νεράιδες και ευχές που γίνονται πραγματικότητα…»

θερμά τον Χρήστο Κομνηνό για τη δωρεά του

τους εθελοντές μας: Δήμητρα Μπουρνάζου, Σταύρος Βλαχάκης

τους χορηγούς σε είδος: MUVUS A.E., Ζαχαροπλαστείο ΑΝΕΜΩΝΗ, Electronic Shopping Greece A.E., Game Explorers, Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε. Mothercare – ELC, Giochi Preziosi Hellas, PerfecToys Πανταζόπουλος Α.Ε., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε., Bizzare Stickers, Motion Commercial SA, Domino’s Pizza

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!