Είναι 17χρονος γεμάτος θετική ενέργεια και ένα απίστευτα γλυκό χαμόγελο. Όταν η νεράιδα του ρώτησε να μάθει για την ευχή του, εκείνος ζήτησε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Μαζί της μοιράστηκε και τα όνειρά του, τα αγαπημένα του ενδιαφέροντα, καθώς και τη λατρεία του για τις μηχανές που – όπως χαρακτηριστικά είπε – του προσφέρουν ένα αίσθημα ελευθερίας. Όταν έφτασε η ώρα του σχεδιασμού της ευχής του Ι, η νεράιδα χαμογέλασε πονηρά σίγουρη πως θα μπορούσε να του προσφέρει το κινητό, μα και κάτι παραπάνω.

Το ταξίδι της ευχής του Ι. σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνον και ήταν οργανωμένο με κριτήριο τη μεγάλη του αγάπη. Η παράδοση του κινητού που τόσο ήθελε δε θα γινόταν έτσι απλά. Οι νεράιδες εθελόντριες είχαν ένα σωρό ετοιμασίες, πριν φτάσουν στην  τελική παράδοση του κινητού του. 2 μέρες δούλευαν χωρίς σταματημό οι νεράιδες για να είναι όλα τέλεια. Και όταν έφτασε η ώρα, τρεις υπέροχες μηχανές έφτασαν και πάρκαραν έξω από το σπίτι του Ι. Οι αναβάτες τους χτύπησαν το κουδούνι του Ι. και ζήτησαν να κατέβει στην πιλοτή. Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα και το χαμόγελο του έφτασε, μπορεί και μέχρι τον ουρανό. Είχε μπροστά του τα καλύτερα μοντέλα μηχανών, συνοδευόμενα από την καλύτερη ομάδα,  εξειδικευμένων ανθρώπων στον τομέα αυτό. Βρίσκονταν εκεί έτοιμοι να απαντήσουν και να λύσουν κάθε του απορία. Φυσικά και ανέβηκε σε όλες με απερίγραπτο ενθουσιασμό και περηφάνια έχοντας ξεχάσει εντελώς ποια είναι η αρχική του ευχή. Τα μάτια του γυάλιζαν από χαρά και η καρδιά του χτυπούσε τόσο γρήγορα που ένιωθε να πετάει.

Όταν έπειτα από μερική ώρα οι μηχανές και η ομάδα έπρεπε να φύγουν, ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη ημέρα. Μια μικρή βόλτα και κάποιες επιπλέον εκπλήξεις είχαν οργανωθεί για να τον γεμίσουν χαρά. Έτσι, την επομένη, με τη συνοδεία των αγαπημένων του φίλων, επισκέφθηκε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα γίνονταν μαθήματα  ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς. Μηχανές, φίλοι, βόλτες και δώρα, ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα. Οι φίλοι του, λάτρεις και αυτοί των μηχανών, τον συντρόφευσαν και μοιράστηκαν όλοι μαζί την «κοινή τους αγάπη». Ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει κανείς. εμφανίστηκε και μια σοκολατένια τούρτα σε σχήμα ρόδας. αλλά και το κινητό που τόσο λαχταρούσε να αποκτήσει.

Έτσι, ακόμα μία όμορφη ημέρα έφτανε στο τέλος της. Επππππ περιμένετε λίγο!!!! Έχουμε και ένα ξωτικό στην ιστορία! Τον πλησίασε αργά – αργά και του έδωσε να ανοίξει ένα επιπλέον πακέτο. Η ανυπομονησία έκανε τα χεράκια του να τρέμουν. Ένα ηλεκτρονικό ρολόι ήταν κάτι ακόμα από αυτά που είχε καταλάβει η νέα του φίλη ότι επιθυμούσε. Όλα κύλησαν μοναδικά και εκείνος, απόλυτα ευτυχισμένος, μας μοίραζε χαμόγελα και αγάπη!!

θερμά την skroutz.gr για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Γιάννης Γραμμάτικας, Boris Anchev

τους χορηγούς σε είδος: Suzuki Motors, Riding School Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας – Θανάσης Χούντρας, Fresh Patisserie, Sweebies, UGear

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!