Η Κωνσταντίνα μας… Ένα ιδιαίτερο παιδί, με ξεχωριστά ενδιαφέροντα και μια μοναδική ευχή: Να δει το Βόρειο Σέλας! Να θαυμάσει από κοντά αυτό το φωτεινό, ουράνιο φαινόμενο, που μόνο σε άρθρα στο διαδίκτυο είχε δει!

Πριν ταξιδέψει για τη μακρινή Νορβηγία, οι νεράιδες της, φρόντισαν να οργανώσουν μια ημέρα στο Πλανητάριο, με μια ξεναγό που θα της ανέλυε τα πάντα για αυτό το φαινόμενο, έτσι ώστε όταν θα ερχόταν η ημέρα που θα εκπληρωνόταν η ευχή της να είναι πανέτοιμη!  Ήσυχη, καθηλωμένη στη θέση της με ματάκια που γυάλιζαν από όρεξη για γνώση, ρούφηξε την κάθε λέξη από το ντοκιμαντέρ!

Και ήρθε η μέρα που με τόση ανυπομονησία περίμενε…

Τι πιο μαγικό από το να βλέπεις από κοντά το πιο φωτεινό αστέρι του ουρανού παρέα με τα δύο πιο λαμπερά αστέρια της ζωής σου;

Το Βόρειο Σέλας έλαμψε μοναδικά αυτό το Νοέμβρη για την Κωνσταντίνα και τις αδελφές της, θαρρείς και ήξερε να δείξει τα πιο όμορφα και σπάνια χρώματα του για ένα υπέροχο παιδί, που είχε δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα ενάντια στην οξεία μυελογενή λευχαιμία, μέχρι να καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η ατρόμητη εξερευνήτρια μας, ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Νορβηγία για να ζήσει αυτή την εμπειρία μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, παρακινημένη από το πάθος της για τα ταξίδια και την επιθυμία της να γνωρίσει συναρπαστικά μέρη. Kαι τι πιο συναρπαστικό από το Βόρειο Σέλας; Είναι σίγουρο ότι αυτό το ουράνιο φαινόμενο ποτέ πριν δεν έχει θαυμασθεί από πιο γενναίο παιδί και από πιο δεμένη οικογένεια, μια οικογένεια που αντέχει και μένει μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα, τόσο αγαπημένη στις αίθουσες αναμονής του νοσοκομείου όσο και στους παγετώνες της Νορβηγίας. Γιατί όταν έχεις δει μπροστά στα μάτια σου ένα από τα πιο θαυμαστά φαινόμενα της φύσης να πραγματοποιείται, τότε ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να επιτύχεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά και αυτό είναι κάτι που η Κωνσταντίνα δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ !

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά την Marine Tours, που υιοθέτησε την ευχή της Κωνσταντίνας μας! Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aibnb International, Ευγενίδειο Πλανητάριο, La Pasteria, Κωτσόβολος,

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).