Ο Κωνσταντίνος μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του! Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, με έφεση στις κατασκευές και τις χειροτεχνίες, με μια απίστευτη αγάπη για τα φορτηγά. Αυτή η αγάπη υπερίσχυσε όταν οι νεράιδες εκμαίευσαν την πιο βαθιά του επιθυμία. Κι έτσι, οι νταλίκες που τόσο θαυμάζει, θα έπρεπε να πάρουν την πρέπουσα θέση στο νέο του δωμάτιο!

Οι νεράιδες αφουγκράστηκαν όσα αρέσουν στον νεαρό μας, και προσπάθησαν να συνδυάσουν τις νταλίκες με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Έτσι, τον έναν τοίχο στόλισε μια ταπετσαρία με ένα κίτρινο φορτηγό, ενώ με την ΑΕΚ «ντύθηκε» το κρεβάτι του. Σημάνσεις οχημάτων, ανακλαστική ταινία, και άλλες πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες αποτέλεσαν αναφορές στα βαρέα οχήματα που ο ίδιος λατρεύει.  Φυσικά, τα ξωτικά φρόντισαν να του επιφυλάξουν και μικρές εκπλήξεις με διάφορα υλικά και εξοπλισμό για να συνεχίσει να δημιουργεί τις μοναδικές του κατασκευές.

Μόλις το νέο δωμάτιο του Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε και προστέθηκαν και οι τελευταίες πινελιές, αντί οι νεράιδες να τον προσκαλέσουν, για να καταλαγιάσει επιτέλους και η απίστευτη αγωνία που είχε, του πρότειναν να κάνουν μια μικρή βόλτα. Δεν ήθελε να φέρει αντίρρηση στις νεράιδες του και έτσι συμφώνησε. Σκέφτηκε ίσως πως θα υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που του το ζητούν.

Έμενε, όντως, κάτι ακόμη… Κάτι που ο Κωνσταντίνος ούτε που φανταζόταν πως μπορούσε να συμβεί. Στο τέλος του δρόμου, τον περίμενε ένα γυαλιστερό, μαύρο και επιβλητικό βυτιοφόρο! Δεν πίστευε στα μάτια του! Ο οδηγός τον υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, του έδειξε την τεράστια καμπίνα και τού εξήγησε πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Βέβαια, ο Κωνσταντίνος τους άφησε άφωνους, αφού ήταν σχεδόν πλήρως ενημερωμένος για όλα!

Κατενθουσιασμένος και χαμογελαστός επέστρεψε με τις νεράιδες στο σπίτι… κ η ανυπομονησία του φαινόταν ακόμα πιο έντονη. Μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις και αλλαγές! Κοιτούσε σαστισμένος και γοητευμένος το ολοκαίνουριο δωμάτιό του, που δε θύμιζε πια σε τίποτα την προηγούμενη μορφή του.

θερμά την ΔΕΔΔΗΕ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Σοφία Αμπατζίδου, Χρύσα Τάσσιου

τους χορηγούς σε είδος: Aithrio, Caramela Cafe-Patisserie, Elite Strom, Expert Hellas, Firma Επιγραφές, Homepraktika, Intralink Logistics, Myikona, Pennie, Vitex, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Σαράκης Κωνσταντίνος, Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν.Αιτωλοακαρνανίας & Σελεβίστας Κωνσταντίνος, Πλατανιάς Χρήστος, Φαρμάκης Μανώλης, Γεράκος Γεράσιμος

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας