Ένα δωμάτιο με σούπερ ήρωες και αυτοκίνητα… το όνειρο κάθε αγοριού! Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι:  Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο; Και αν σας λέγαμε πως ΝΑΙ συνδυάζονται;

Ο μικρός μας ζήτησε από τις νεράιδές του να μπορέσει να έχει ένα δωμάτιο γεμάτο με τους αγαπημένους του σούπερ ήρωες και αυτοκίνητα που αγαπά πολύ. Φανταζόταν ότι στο δωμάτιο αυτό θα παίζει συνεχώς μαζί με τον αδερφό του, θα σκαρώνουν σκανταλιές και όταν κουράζονται θα μπορούν να κοιμηθούν στην κουκέτα που θα ήταν όλη δική τους.

Οι καλές του νεράιδες δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό του με μοναδικό σκοπό να κάνουν αυτή του την επιθυμία πραγματικότητα, αλλά και να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερη μαγεία μπορούσαν. Μία μέρα πριν από την εκπλήρωση της ευχής, είχαν καταφτάσει στο σπίτι του δύο φανταστικές νεράιδες, που με τη βοήθεια του μαγικού τους ραβδιού άλλαξαν εξ’ ολοκλήρου το δωμάτιο! Κατάφεραν να μετατρέψουν το χώρο ώστε μόνο όσοι είναι αντάξιοι των σούπερ ηρώων να μπορούν να εισέλθουν!

Μη γνωρίζοντας τι σκαρώνουν οι νεράιδες, ο μικρός μας μαζί με τον αδερφό του παραμόνευαν μήπως και αρπάξουν καμιά κλεφτή ματιά, αλλά μάταια. Η ανυπομονησία μεγάλη! Η στιγμή, όμως, που περίμεναν μικροί και μεγάλοι είχε έρθει. Πρώτα, μπήκε μέσα ο μικρός μας ήρωας. Αμέσως, ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του. Δεν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και ευθύς αμέσως φώναξε τον αδερφό του το οποίον δεν αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ευχής. Μαζί ανακάλυπταν κάθε σπιθαμή του νέου τους δωματίου, κάθε δώρο ή έκπληξη που μπορεί να βρισκόταν στο χώρο. Δεν δίστασαν μάλιστα να ανέβουν στο ψηλότερο κρεβάτι και να αρχίσουν να χοροπηδούν. Ήταν ξετρελαμένοι!

Τη μέρα αυτή, αν κάποιος ήταν εκεί θα μπορούσε να την περιγράψει σαν ένα μικρό πάρτι! Δεν έλειπε τίποτα, ενώ τα παιδιά ζούσαν τη στιγμή στο έπακρο. Το δωμάτιο πλημμύρισε από φωνές και γέλια, με δύο χαρούμενα και χαμογελαστά παιδιά και δύο κατενθουσιασμένους και συγκινημένους γονείς!

Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήρθε στο τέλος, όπου ο μικρός μας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον καλύτερο του φίλο από το νοσοκομείο, του οποίου η ευχή εκπληρωνόταν την ίδια στιγμή! Μοιράστηκαν μαζί αυτήν τη μοναδική στιγμή και ανάμνηση που σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Μοναδικές στιγμές μόνο για σούπερ ήρωες σαν εκείνους!

τους εθελοντές μας: Μακράκη Μαρία, Λυμπέρη Ζωή

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, Miniso, Comicdom, Toys4you, Anime House, Spiti Shop, Kentia, Λητώ, Avis, Ardion’s App & Photography, Ζαχαροπλαστείο Απόλαυση, Elite City Resort, Easy Design, Sticky

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)