Μια στριφογυριστή τσουλήθρα, ένας τοίχος αναρρίχησης, μια τραμπάλα και μερικά παιχνίδια ακόμα ήταν έτοιμα να τοποθετηθούν στην αυλή του Κ., ώστε να εκπληρώσουν την ευχή του. Οι νεράιδες ήταν σε ετοιμότητα και η μεταμόρφωσή του χώρου θα γινόταν άμεσα!

Τα εγκαίνια πλησίαζαν και ο Κ. προσπαθούσε να τρυπώσει με κάθε τρόπο στο μικρό του παράδεισο. Η υπομονή του είχε εξαντληθεί και δεν κρατιόταν!
Όταν έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης, οι νεράιδες άνοιξαν την πόρτα να τον καλωσορίσουν, ωστόσο η λαχτάρα του ήταν τόση που σχεδόν σκαρφάλωσε την πόρτα, ανυπομονώντας να δει τον χώρο που είχε ετοιμαστεί ειδικά για εκείνον.

Η χαρά είχε ζωγραφιστεί σε όλο του το πρόσωπο και το  χαμόγελο του λαμπερό! Ανέβηκε στην τσουλήθρα γελώντας, έκανε αναρρίχηση στον τοίχο, χώθηκε στη σκηνή, έπαιξε κρίκετ και έκανε τραμπάλα μαζί με τον αγαπημένο του αδερφό.
Σε ένα σημείο του χώρου είχε στηθεί και τραπεζάκι ζωγραφικής το οποίο περίμενε τον μικρό μας φίλο να μεταφέρει στο χαρτί όλες τις όμορφες εικόνες που είχε στο μυαλό του. Η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε με τίποτα να συγκεντρωθεί και να αποτυπώσει το πόσο όμορφα αισθάνεται. Ήταν πραγματικά ευτυχισμένος!
Ο φωτογράφος δεν ήξερε ποια στιγμή να αποθανατίσει, καθώς όλα τα λεπτά ήταν μοναδικά. Η καλύτερη φωτογραφία αποθανατίστηκε στην είσοδο της παιδικής χαράς μπροστά από την ταμπέλα που δήλωνε σαφώς τον ιδιοκτήτη της. Αυτή η παιδική χαρά ήταν μόνο για εκείνον και ήταν ένας νέος μικρός παράδεισος χτισμένος μέσα στη δική του αυλή. Ο δικός μας Κ. στεκόταν εκεί απόλυτα ευτυχισμένος, κάνοντας αντίστοιχα και εμάς να λάμπουμε από χαρά!

θερμά την KESSARIS (Κ.ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΟΕ) για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Νατάσα Βασιλείου

τους χορηγούς σε είδος: GNK Αρχιτεκτονικό Γραφείο, Hellas Stone, Octapus, Κοκκώνης, Intralink, Μεταφορική Τσομπανόπουλος, Μεταφορική Κεφάλας, Ektyposi.gr, Β. Εμμανουήλ Α.Ε., Graffiti, Άκης Mαρούγκας video, Ζαχαροπλαστείο Το Μελίνι, Άρωμα Κουζίνας, Timeline Filmmakers, Memory Lab, Vitex

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!