Η Μαριάνθη είναι από τα πιο συνεσταλμένα παιδιά μας, αλλά με ένα βλέμμα τόσο ζεστό και διαπεραστικό, που είναι μια σκέτη γλύκα! Με τη συστολή που τη χαρακτηρίζει και με φωνή χαμηλή, εμπιστεύτηκε στις νεράιδες το πιο μεγάλο της όνειρο που από καιρό ευχόταν να γίνει πραγματικότητα… να μπορούσε – λέει – το δωμάτιό της να γίνει πριγκιπικό και στον μεγάλο τοίχο να βλέπει όλα τα αγαπημένα ζευγάρια πριγκιπισσών και πριγκήπων της Disney! Βέβαια, θα της άρεσε να υπάρχει κάπου και η Minnie Mouse και ήταν σίγουρη πως οι νεράιδες θα τα κατάφερναν όλα.

Σε κάθε παραμύθι υπάρχουν και οι δυσκολίες πριν το ευτυχισμένο φινάλε, κι έτσι και η μικρή μας για καιρό ταλαιπωρήθηκε με την υγεία της. Της έδινε όμως απίστευτη δύναμη η σκέψη πως το δωμάτιό της θα άλλαζε ολοκληρωτικά αλλά και οι νεράιδες που μιλούσαν μαζί της. Της ετοίμαζαν εκπλήξεις και σχεδίαζαν όσα η Μαριάνθη τους είχε περιγράψει με μάτια που έλαμπαν!

Στο μεγάλο δωμάτιο όλα βρήκαν τη θέση τους και έμενε μόνο να υποδεχθούμε το γλυκό μας κορίτσι! Όταν άνοιξε την πόρτα έμεινε για αρκετή ώρα ακίνητη με τα μάτια διάπλατα, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά της! Τίποτα δε θύμιζε το παλιό της δωμάτιο. Όλα ήταν τώρα πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα, πιο παραμυθένια. Είχε, επιτέλους, και δικό της γραφείο για να διαβάζει, με καθρέφτη  — όπως κάθε σωστή πριγκίπισσα άλλωστε!

Ολόκληρη η οικογένειά της έζησε μια μέρα ξεχωριστή, οι γονείς της συγκινημένοι δε σταμάτησαν να ευχαριστούν όλους όσοι προσέφεραν στην Μαριάνθη πολλά περισσότερα από όσα η ίδια μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Το λαμπερό της χαμόγελο ήταν η καλύτερη ανταμοιβή μας!

 

Θερμές ευχαριστίες στο Τεχνικό Γραφείο Παρασκευά Γ. Παλαιοπάνη για την πολύτιμη συμβολή του στην κάλυψη όλων των τεχνικών εργασιών για την μεταμόρφωση του δωματίου.

τους εθελοντές μας: Βασιλική Τρακέλλη

τους χορηγούς σε είδος: Caravel Shop, Easy Design, Elite Strom, Intralink Logistics, Jysk, Myikona, Nef-Nef, Oikianet, Once Upon A Toy, Stratos Zafeiriou Photography, Veis, Vitex, Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Π & Μ Σολιδάκης Ο.Ε., Τραμπολίνο, Τμήμα Γ6 του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!