Δύο μελαγχολικά ματάκια μας περίμεναν στο δωμάτιο… δύο ματάκια που φωτίστηκαν μόλις μπήκαμε μέσα και κατάλαβε γιατί τον είχαμε επισκεφθεί! Η ευχή του ήταν μία και μοναδική. Να συναντήσει τον αθλητή που παρακολουθεί από μικρός, εκείνον που του «δίδαξε» πώς να παίζει μπάσκετ και να ξεχωρίζει! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι το είδωλο του! Δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό του να ευχηθεί κάτι άλλο! Για εκείνον περίμενε έναν ολόκληρο χρόνο να τελειώσουν οι φυσιοθεραπείες του και να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του… για να καταφέρει να παίξει μαζί του, να του δώσει πάσες, να σουτάρει και να βάλει πολλά καλάθια!

Και η υπομονή του Νικόλα ανταμείφθηκε και με το παραπάνω! Πραγματικά, ήταν δύσκολο να καταλάβεις ποιος ήταν πιο χαρούμενος… Ο Νικόλας που συνάντησε και έπαιξε με τον αγαπημένο του μπασκετμπολίστα ή ο Δημήτρης Διαμαντίδης που γνώρισε τον πιο θερμό οπαδό του και είχε την ευκαιρία να τον διδάξει μερικά από τα «κόλπα» του; Το «διαμάντι» του ελληνικού μπάσκετ βοήθησε με τον τρόπο του τον Νικόλα να επιστρέψει δυναμικά στο γήπεδο μετά τη δύσκολη δοκιμασία του και μάλιστα, τώρα είναι καλύτερος από ποτέ! Πλέον, ο Νικόλας είναι πεπεισμένος ότι αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Διαμαντίδη με τις μπασκετικές του ικανότητες, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κατορθώσει!  

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Π. Αγαθονίκου, Γ. Ουρανό, Γ. Νιαροπέτρος και Μ. Καρακίτσιου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Aegean, εστιατόριο ΓΙΟΚ ΜΠΑΛΙΚ, ζαχαροπλαστείο Αγαπητός

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).