Η ευχή ήταν απλή: ένα μαύρο λάπτοπ. Ο μικρός μας λιγομίλητος και διστακτικός στην αρχή, πίστευε ότι αυτό που ζητούσε δε θα μπορούσε να το αποκτήσει. Με το πέρασμα της ώρας  η εμπιστοσύνη φώτισε τα μάτια του και άρχισε να μας εκφράζει τις σκέψεις του.

Ένα παιδί σαν όλα τα υπόλοιπα. Όπως κάθε αγόρι, λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει πυρετωδώς videogames. Ήθελε η ευχή του να πραγματοποιηθεί έχοντας κοντά του όλη την οικογένεια, στο σπίτι. Η επιθυμία του μας έκανε να αντιληφθούμε τον γερό οικογενειακό δεσμό, αλλά και το γεγονός ότι ο μικρός μας αισθανόταν ασφαλής στη θαλπωρή του σπιτιού του. Ωστόσο το ένστικτο μας, μας οδήγησε σε μια διαφορετική επιλογή και όπως αποδείχθηκε είχαμε απόλυτο δίκιο! Του προτείναμε να παρευρεθεί ο ίδιος και η οικογένεια του στο Gameathlon, ένα ξεχωριστό event gaming, που σίγουρα θα τον εντυπωσίαζε. Το γλυκό του προσωπάκι άλλαξε τελείως μόλις αντίκρυσε τον μαγικό αυτό ηλεκτρονικό κόσμο. Η έκθεση ήταν πλημμυρισμένη από ηλεκτρονικά παιχνίδια και υπολογιστές. Ο δικός του παράδεισος! Δεκάδες κονσόλες και υπολογιστές τον περίμεναν και έμπειροι εκπαιδευτές παιχνιδιού τον βοήθησαν σε ότι χρειαζόταν χαρίζοντας του μια μοναδική εμπειρία.

Μια ημέρα λοιπόν γεμάτη παιχνίδι, με την οικογένειά του στο πλευρό του και με τα αδέλφια του να τον συνοδεύουν ανέμελα, δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα με τους εθελοντές να του προσφέρουν το νέο του λάπτοπ και όλα τα απαραίτητα περιφερειακά.

Όσο για τις  νεράιδες του; Είναι τόσο χαρούμενες που εμπιστεύτηκαν το ένστικτό τους και κατάφεραν να του προσφέρουν  υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού σε εκείνον που τόσο το ήθελε αλλά και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Μαρία Μωρίκη, Γιάννης Καρβουνάς

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Gameathlon, Έφη Σεφερλή (τούρτα), George’s Steak House, Kάριτος Αθήνας (διερμηνέας)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).