Η μικρή μας φίλη είναι μια γλυκύτατη αγωνίστρια που νιώθει αληθινή πριγκίπισσα. Για αυτό και ζήτησε να αποκτήσει το δικό της πριγκηπικό δωμάτιο με θέμα την Barbie. Ήθελε να ζήσει το δικό της «παραμύθι», που θα την ταξιδεύει στο βασίλειο των ονείρων της και θα της προσφέρει μια μαγευτική καθημερινότητα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ακούγοντας προσεκτικά την ευχή, οι νεράιδες φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν τα μαγικά τους ραβδιά επιδέξια, ώστε να φτιάξουν ειδικά για εκείνη έναν παραμυθένιο κόσμο, αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην Barbie!

Το δωμάτιο έπρεπε να είναι ακριβώς όπως το ονειρευόταν. Οι νεράιδες ανέλαβαν άμεσα δράση, έδωσαν στους τοίχους ροζ χρώμα, διακόσμησαν το δωμάτιο με ρολόι, κουρτίνες και φωτιστικά της Barbie, όπως και με άνετα μαξιλάρια και σκεπάσματα. Πρόσεξαν κάθε μικρή λεπτομέρεια, στο γραφείο και τις ντουλάπες, στο κρεβάτι και τα κομοδίνα. Η τελευταία και πιο ιδιαίτερη πινελιά είναι μια ξύλινη κατασκευή Barbie, φτιαγμένη αποκλειστικά για τη μικρή μας φίλη.

Η μεταμόρφωση του δωματίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η ανυπόμονη μικρή εμφανίστηκε ντυμένη με τα καλά της, συνοδευόμενη από τα αδερφάκια της, για να αντικρίσει ένα χώρο που την άφησε κυριολεκτικά άναυδη! Για αρκετή ώρα, δε μιλούσε μόνο χαμογελούσε και τα ματάκια της λαμπύριζαν. Κάθισε στο θρόνο της στο κέντρο του δωματίου και περιεργαζόταν εντυπωσιασμένη το δωμάτιο. Βλέπαμε στα μάτια της την λάμψη από την αστερόσκονη και ήμασταν σίγουροι ότι εκπληρώσαμε την ευχή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν η λιλιπούτεια πριγκίπισσα βρήκε επιτέλους τη λαλιά της, και αφού ανακάλυψε κάθε μικρή και μεγάλη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι νεράιδές της, απόλαυσε μαζί τους μια τρισδιάστατη τούρτα Barbie. Η οικογένειά της δε χόρταινε να βλέπει τη μικρή τόσο χαρούμενη. Συγκινημένη η γιαγιά της, μας είπε: «Μακάρι όλος ο κόσμος να καταλάβαινε πόσο σημαντικό είναι το έργο σας, η μικρή έχασε τη λαλιά της από την χαρά της, δεν την ξαναείδα έτσι!»

Όταν η μικρή συνειδητοποίησε πως οι νεράιδες ετοιμαζόντουσαν να φύγουν, μας τόνισε ότι μας περίμενε πολύ σύντομα για να παίξουμε στο παραμυθένιο της δωμάτιο. Και όπως είναι γνωστό, δεν μπορείς να πεις όχι σε μια πριγκίπισσα! Εμείς σου ευχόμαστε να είναι κάθε σου μέρα πριγκιπική και νεραϊδένια, και το χαμόγελο να λάμπει πάντα όπως σήμερα, στο γλυκό σου πρόσωπο.

τους εθελοντές: Δέσποινα Εύδου, Σωτηρία Μπουρουλίδου, Λίλη Τζιλή

τους χορηγούς σε είδος: Έπιπλα Woodyline, Decoworld Γκιργκίρης, JYSK, Wallclock, Artivima, Viopros, Ravenna, Mattel, Little Nicole, Vitex, Cilek, Intralink, Επαμεινώνδας Καπετανάκης (αρχιτεκτονικό γραφείο Harbour), Θωμαή Καστρινού (interior designer), Εύα Μάνογλου (διακοσμητική επίβλεψη), Κώστας Σάλτας (ηλεκτρολογικές εργασίες), ζαχαροπλαστείο Galaxy

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)