Η 8χρονη Παναγιώτα, ζήτησε ένα πριγκιπικό δωμάτιο και ολόκληρη η ομάδα μας συντονίστηκε ώστε να γίνει η επιθυμία της πραγματικότητα! Μέχρι να εκπληρωθεί η ευχή της μικρής μας, οι νεράιδες φρόντισαν να συναντηθούν μαζί της διαδικτυακά για να γνωριστούν καλύτερα και να συζητήσουν λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον σχεδιασμό! Έμαθαν δε, ότι η Παναγιώτα μας είναι  πολυτάλαντη. Της αρέσει να ζωγραφίζει και να παίζει αρμόνιο, στο οποίο φυσικά και είναι καταπληκτική.

Χρειάστηκαν αρκετές μέρες για να μπορέσει να ετοιμαστεί το δωμάτιο, αλλά σίγουρα άξιζε η αναμονή. Όταν έφτασε η μέρα, η μικρή μας πριγκίπισσα φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα για την περίσταση και ετοιμάστηκε όλο χαρά για το νέο της δωμάτιο. Η έκπληξη στο πρόσωπό της όταν άνοιξε την πόρτα, δεν περιγράφεται με λόγια. Κοίταζε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά , γύρναγε και άγγιζε τα πάντα. Δεν ήξερε τί να πρωτοθαυμάσει. Τα γλυκά της μάτια δε σταματούσαν να επεξεργάζονται το χώρο και η μικρή μας δεν έλεγε να το πιστέψει!

Η Παναγιώτα πρώτα αγκάλιασε την κούκλα της και στη συνέχεια ξάπλωσε στο κρεβάτι της, έχοντας πλέον τον «δικό της ουρανό», όπως τον είχε ζητήσει. Ο χώρος ήταν γεμάτος δαντέλες και ροζ φιόγκους, είχε μια αίσθηση «ζαχαρένια». Χάιδεψε την χρυσόσκονη στον τοίχο και κατέβασε τα ρολά των παραθύρων για να θαυμάσει τα αστέρια που ξεχύνονταν από το φωτιστικό σε όλο το δωμάτιο. Κάθισε στο γραφείο της απολαμβάνοντας την πριγκιπική της ζωή και φώναξε τις φίλες της για να παίξουν όλες μαζί και να θαυμάσουν το νέο της βασίλειο. Ζούσε στο δικό της παραμύθι!

Είχε μπει στο ρόλο της πριγκίπισσας και γεμάτη ευτυχία σήκωνε το πριγκιπικό της φουρό και περπατούσε γεμάτη νάζι και καμάρι. Στήλες μπαλονιών, χρώματα, μαγεία και τεράστια χαμόγελα, όλα στο δωμάτιο της και όλα για εκείνη. Με δυσκολία αποχαιρετίσαμε την Παναγιώτα, η οποία δε μπορούσε να «προσγειωθεί» στη γη καθώς η ευτυχία την είχε ταξιδέψει στο δικό της «ουρανό» μέσα σε σύννεφα αστερόσκονης, που υπήρχαν μόνο για εκείνη.

θερμά για τη δωρεά και την οργάνωση της ευχής την ομάδα Volunteens: Δανάη, Μαλένα, Μέλια, Στέφανος, Φιλίππη,  και τους μαθητές της Β΄Λυκείου

τους εθελοντές μας: Τσαμπίκα Μακράκη

τους χορηγούς σε είδος: Αρχιτεκτονικό Γραφείο Διακοσταματίου Ειρήνη, Τσιμενίδης Μακεδονικές Γραμμές, Ballolino, Νίκος Γιάννου, Στάνη, Valentina by Papadopoulos, MyIkona Ειρήνη Διακοσταματίου, Χρυσαφίνα Κόζα, Τσαμπίκος Τεχνίτης, Σοφία Τατάκη, Δέσποινα Μπρόκου Μάνια Μιχαηλίδου, Παιδικά έπιπλα Βαλεντίνα, Ξυλεία Σπανός, Hedera Print House, Βαλάντης Μαραβέλιας, Μπιρόλ Ουγιανίκ, Αλί Ουγιανίκ, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Βαφείο-Φανοποιείο Πίτσης Κωνσταντίνος, Δημήτρης Καρέλας Κωσταντίνος Κόζας, Τίτσα Πιπίνου, Δόμηση Ρόδου, Anna Deliu, Λάμπης Χαραλάμπου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!