Όλα ήταν έτοιμα και προγραμματισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η ευχή του μικρού μας Παναγιώτη σύντομα θα γινόταν πραγματικότητα! Όταν ξύπνησε εκείνη την ημέρα, δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι το ίδιο απόγευμα οι παίκτες του Ολυμπιακού θα τον περίμεναν με ανυπομονησία για να ξεκινήσει η προπόνησή τους, με εκείνον συμπαίκτη τους! Η ημέρα της εκπλήρωσης αποτελούσε έκπληξη για τον Παναγιώτη.

Οι εθελοντές μας συνόδευσαν τον νεαρό μας μπασκετμπολίστα και την οικογένειά του, στο κλειστό γήπεδο του Ολυμπιακού. Στη διαδρομή άρχισε να σκέφτεται ότι κάτι συμβαίνει και οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν μόλις έφτασαν στο γήπεδο και τους υποδέχτηκε η υπεύθυνη της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ξεκίνησε η ξενάγησή του στο χώρο. Όλα έμοιαζαν τεράστια στα μικρά του μάτια, μεγαλειώδη. Η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί! Ποιο παιδί στην ηλικία του δεν θα πετούσε από τη χαρά του κάνοντας προπόνηση με την αγαπημένη του ομάδα; Ο παιδικός του ενθουσιασμός μεγάλωνε από λεπτό σε λεπτό, καθώς πλησίαζε στο γήπεδο.

Μόλις πάτησε το πόδι του στο παρκέ, τον υποδέχθηκαν οι παίκτες με μεγάλες τιμές. Στο βλέμμα του καθρεφτιζόταν ο σεβασμός που είχε για το χώρο, φαινόταν ότι αισθανόταν δέος και τον θεωρούσε «ιερό». Ξεκίνησε η προπόνηση και ο ρυθμικός ήχος της πορτοκαλί μπάλας δεν σταμάτησε ν’ ακούγεται ούτε λεπτό. Πασούλες, πιεστική άμυνα και ελιγμοί για να φτάσουν στο καλάθι, βολές αλλά και καρφώματα! Μπορεί να ήταν προπόνηση, αλλά έμοιαζε με κανονικό αγώνα στα μάτια του Παναγιώτη.  Όταν τελείωσαν, του παρέδωσαν την μπλούζα του αγαπημένου του παίκτη του Σπανούλη, με τις υπογραφές όλων των παικτών και φυσικά μία μπάλα μπάσκετ, για να συνεχίσει να κάνει προπονήσεις! Ο Παναγιώτης είχε γίνει πλέον μέλος της ομάδας! Οι παίκτες έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες μαζί του και τον αποχωρίστηκαν με δυσκολία όταν έφτασε πια η ώρα να φύγουν. Μία υπέροχη μέρα έφτασε στο τέλος της, οι αναμνήσεις όμως θα παραμείνουν για πάντα ανεξίτηλες στο μυαλό και στην καρδιά του. Και κάθε καλάθι που βάζει από εδώ και πέρα, θα του δίνει δύναμη για να συνεχίζει τον αγώνα της ζωής.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Γιαναττά και Μ. Σκυριανό τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: ΚΑΕ Ολυμπιακός, La Pasteria

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).