Η Σου-Ι είναι  12 ετών, και όταν πρωτοσυνάντησε τις νεράιδες της, ενθουσιάστηκε πάρα πολύ με τις τόσες πολλές επιλογές που είχε! Όμως από την αρχή μία ήταν η πιο βαθιά της ευχή, η πιο μεγάλη της επιθυμία, να αποκτήσει επιτέλους ένα όμορφο δωμάτιο στο σπίτι της!

Η μικρή μας μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο της με τον αδελφό της, ο οποίος επίσης έχει και την ίδια ασθένεια με εκείνη. Τα παιδιά λόγω των κινητικών τους προβλημάτων περνούν πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι τους, και η Σου- Ι ονειρευόταν  ένα  δωμάτιο στα δικά της γούστα, όμορφο και φιλόξενο!

Παρά τις δυσκολίες και τις αναβολές που προέκυψαν λόγω των συνθηκών, η μεγάλη ημέρα για την εκπλήρωση της ευχής της Σου- Ι είχε φτάσει! Ξεπερνώντας τους περιορισμούς και τα διάφορες δυσκολίες, καταφέραμε και φτάσαμε στο σπίτι της οικογένειας. Η Σου-Ι κι ο αδελφός της δε το κουνούσαν ρούπι από το πρωί! Ανυπομονούσαν φυσικά να φτάσουμε, και δε σταμάτησαν να μας εκφράζουν την αδημονία τους για τη μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του ολοκληρωμένου πλέον νέου δωματίου!

Σκάλιζαν και άνοιγαν τις σακούλες και τα πακέτα που τους είχαμε πάει, γεμάτοι περιέργεια και με θέληση να ανακαλύψουν τις εκπλήξεις που τους ετοιμάζαμε. Όλες οι νεράιδες έπιασαν δουλειά, και μαζί με τους τεχνίτες, σε λίγες ώρες το δωμάτιο είχε μεταμορφωθεί εντελώς. Η πόρτα παρέμενε κλειστή, και τα παιδιά απολάμβαναν γεμάτα ενθουσιασμό τις λιχουδιές που τους είχαμε πάει.

Όταν έφτασε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης, τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο και ενθουσιάστηκαν! Δεν ήξεραν πού να στρέψουν πρώτα το βλέμμα τους! Μέσα στο δωμάτιο υπήρχε ό,τι ακριβώς τους αρέσει! Ζωάκια του βυθού, μονόκεροι, μπλε και ροζ-μωβ χρώματα, πριγκιπικά στοιχεία… Τα πάντα! Το χαμόγελο δεν έφευγε από τα προσωπάκια τους! Αφού εξερευνήσαν το καινούργιο τους δωμάτιο, στη συνέχεια άρχισαν να ανοίγουν τα δώρα τους. Η Σου- Ι χάρηκε τόσο μα τόσο πολύ με το καινούριο φορεματάκι της, που το φόρεσε πάνω από τα ρούχα της για να δει πώς της κάθεται. Φυσικά της ήταν τέλειο!

Όταν φέραμε και την τούρτα, τρελάθηκαν από τη χαρά τους. Δεν περίμεναν μια τέτοια έκπληξη, και μας ρωτούσαν τόσο αν είναι γι’ αυτούς, όσο και αν τρώγονται όλα τα καλούδια που είχε πάνω! Παρόλο που η μητέρα των παιδιών δυσκολεύεται λιγάκι με τα ελληνικά, μας έλεγε συνέχεια «Όλα είναι πολύ καλά και πολύ ωραία», και το χαμόγελο δεν έσβησε από το πρόσωπό της ούτε μια στιγμή. Η χαρά βλέπετε είναι διεθνής γλώσσα, αντιληπτή από τους πάντες!

Όταν ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, δε σταμάτησαν να μας ευχαριστούν. Τα δύο παιδιά φυσικά δε βγήκαν από το δωμάτιό τους ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Από το άκρως μεταμορφωμένο τους νέο δωμάτιο. Τον υπέροχο χώρο που έχουν από εδώ και πέρα για να παίζουν, να διαβάζουν και να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους. Ευχόμαστε να τον χαρούν με την καρδιά τους!

θερμά την Εθελοντική Ομάδα Ανδρόνικος για τη δωρέα

τους εθελοντές μας: Λίλη Τζιλή, Εύα Μάνογλου, Άννα Μάνογλου, Σουζάνα Τρικαλιώτη

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, Expert Hellas, JYSK, Girgiris-Decoworld, Caravel Shop, Lapin, e-astro, Stickit, Mini Fee, 8com, S-Δημιουργείν, Melinen, Ανέμη, Best USA Originals, Mahatma Home, White Line, Cotton Lullaby, Funny Bunny, Viopros, Little Flowers, Comfuzio, Decolight, Sweet Baby, Σκλαβενίτης, Φούρνος Λεμονής, Zois Antonis Photography, Χρήστος Παπαγεωργίου, Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εργολάβων Χαλκιδικής, Intralink, ΚΙΦΑ, Λαλόπουλος Μεταφορική, Λουκάς Μεταφορική Χαλκιδικής, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!