Εύχομαι να αποκτήσω ένα νεανικό δωμάτιο – Σοφία, 17, σάρκωμα Ewing

Ήθελε το δικό της δωμάτιο για να μπορεί εκεί να ονειρεύεται και να ηρεμεί . Η Σοφία , είχε αφιερώσει πολύ χρόνο στο Ίντερνετ αναζητώντας ιδέες για να μας παρουσιάσει πως  το φανταζόταν .

Οι  νεράιδες  δεν άργησαν να καταλάβουν  τι ακριβώς ήθελε. Έπιασαν λοιπόν  δουλειά  φροντίζοντας και την  παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε το δωμάτιο να γίνει έτσι όπως το ονειρευόταν!

Την ημέρα της εκπλήρωσης, οι ετοιμασίες ήταν πυρετώδεις. Κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης του χώρου, η Σοφία έπρεπε να λείπει από το σπίτι. Δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει σπίτι ,ώστε να  δει ολοκληρωμένο το δωμάτιο των ονείρων της. Αγωνία , ανυπομονησία και χαρά για όσα έμελλε να ακολουθήσουν .

Ήταν όλα μελετημένα.

Οι νεράιδες είχαν φροντίσει ακόμη και για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, ώστε να την «καλωσορίσουν» από την πόρτα! Μεγάλες γλάστρες με φυτά τοποθετήθηκαν  καθώς και μία πινακίδα που έκανε θα έκανε την υποδοχή της ξεχωριστή , όπως ήταν άλλωστε και η Σοφία . Μπαίνοντας στο νέο της δωμάτιο  δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της! Ένα μεγάλο κρεβάτι όπως ήθελε πάντα την  περίμενε για να αγκαλιάσει σκέψεις  και να γλυκάνει τον ύπνο της , ένας γωνιακός καναπές για να «χωράει» με τους φίλους της και μια  κρεμαστή πολυθρόνα που τόσο ονειρευόταν! Όλα στα χρώματα που της αρέσουν και με αρκετές πινελιές από το αγαπημένο της Bollywood. Ο χώρος ήταν ακριβώς όπως τον είχε φανταστεί και δεν ήξερε που να αφήσει το βλέμμα της . Και το παραμικρό αντικείμενο είχε επιλεγεί με πολλή αγάπη και σύμφωνα με την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις της.

Η μητέρα της την παρακολουθούσε συγκινημένη. Έβλεπε την κόρη της ευτυχισμένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η Σοφία μας έλεγε συνέχεια πόσο υπέροχα είναι όλα και πως ποτέ δε φανταζόταν κάτι τόσο μοναδικό. Έχοντας περάσει χρόνια στις θεραπείες, είχε έρθει επιτέλους η στιγμή να ζήσει ήρεμη, στο δικό της πια χώρο παρέα με τους φίλους και τα όνειρά της!

την MIELE Hellas για την υιοθεσία της ευχής

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Ηλιάδου Στέλλα, Πετκάνη Βικτωρία, Μάνογλου Άννα

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Μαρμαρίδης Έπιπλα, ΚΕΝΤΙΑ, Polihome, Innovation Plus, JYSK, Decoworld Γκιργκίρης, Nef Nef, Βιοκαρπέτ, Παλαμαϊκή, Δίλζας Υφάσματα-Κουρτίνες, Εύα Μάνογλου (διακοσμήτρια), Δημήτρης Τρούβας, Μαρία Καρακίτσιου (φωτογράφος), Κώστας Σάλτας (ηλεκτρολόγος), Ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).