Ένας υπολογιστής gaming ήταν η ευχή του Στράτου, για να παίζει παιχνίδια ταχύτητας! Η ζωή του είναι η ταχύτητα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά, και λατρεύει να παρακολουθεί αγώνες rally, motogp και όλα τα σχετικά. Για την ευχή του περίμενε ότι ίσως τους πηγαίναμε σε κάποιο εστιατόριο όπου και θα του δίναμε τον υπολογιστή. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε!

Καθώς μένουν σε νησί, φέραμε την οικογένεια του Στράτου στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν τον ετήσιο αγώνα Ράλι Ακρόπολις που έλαβε χώρα στην Πλατεία Νερού, σε θέσεις VIP φυσικά! Παρακολούθησε κατενθουσιασμένος τον αγώνα και, μάλιστα, ένιωσε κι αυτός πολύ σημαντικός, καθώς περνούσε από τις ουρές του κόσμου χωρίς να περιμένει στη σειρά – κάτι πολύ εντυπωσιακό για εκείνον που δεν σταμάτησε να το συζητά με τις αδερφές του όταν επέστρεψε.

Η μοναδική αυτή εμπειρία και η ταχύτητα τον είχαν συνεπάρει! Και οι εκπλήξεις συνεχίζονταν.

Την επόμενη ημέρα, η οικογένεια αναχώρησε για τη Λαμία και συγκεκριμένα για το service stop του ράλι. Εκεί, η εμπειρία του πραγματικά απογειώθηκε! Γνώρισε όλους τους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι του υπέγραψαν την μπλούζα του, μπήκε μέσα σε αγωνιστικό όχημα και μάλιστα του άναψαν τη μηχανή, είδε από κοντά πώς γίνεται το σέρβις σε ένα τέτοιου είδους όχημα και στο τέλος ήρθε η μεγάλη έκπληξη: Γραμμένο σε ένα μπλοκ διάβαζε σελίδα-σελίδα ο Στράτος ότι αυτή τη στιγμή η ευχή του εκπληρώνεται μιας και ο υπολογιστής είναι στο δρόμο για το σπίτι του! Η χαρά ήταν τεράστια! Δεν σταματούσε να αναφέρει ότι δεν περίμενε τίποτα από όλα αυτά που είχαν συμβεί, ότι είναι η καλύτερη μέρα της ζωής του και ότι δεν θέλει να τελειώσει!

θερμά την εταιρεία Κωτσόβολος για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μάρθα Γεωργιάδου, Χριστίνα Βοζίκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SECRETLAB, Πανσερραϊκός, VSR, Ραδιοταξί Σερρών, Elpida resort & Spa, Delices, ΚΙΦΑ, Blue Soft, MyIkona, Γιάννης Σαμαράς, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency