Ο Ταξιάρχης είναι ένα μελαχρινό αγόρι, με την πονηριά ζωγραφισμένη στα μάτια! Ένας υπέροχος τυπάκος που όταν σε κοιτάει και σου χαρίζει το υπέροχο χαμόγελο του και απλά λιώνεις!

Δεν είχε το δικό του χώρο, και έτσι όταν γνώρισε τις νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να αποφασίσει τι ήταν αυτό που ήθελε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο! Μα φυσικά, το δικό του δωμάτιο! Εκεί όπου θα μπορεί να παίζει με την ησυχία του, να «συνωμοτεί» με τους φίλους του, να σκαρφίζονται σκανταλιές και να σχεδιάζουν τις μελλοντικές περιπέτειες που ονειρεύονται να ζήσουν!

Εκτός από το παιχνίδι, ο μικρός μας λατρεύει τα αυτοκίνητα, τα κοντέρ, τις αγωνιστικές πίστες και γενικότερα, οτιδήποτε σχετικό με την ταχύτητα! Αγαπημένα του χρώματα το μπλε και το κόκκινο! Και έτσι μόλις ο Ταξιάρχης «σήκωσε» την καρό σημαία, οι νεράιδες του έκαναν την πιο γρήγορη εκκίνηση για να σχεδιάσουν το δωμάτιο των ονείρων του!

Την ημέρα της εκπλήρωσης, είχε βγει από νωρίς στο μπαλκόνι και τις περίμενε με ανυπομονησία. Βέβαια, η μεταμόρφωση είχε ξεκινήσει μέρες πριν και το νέο δωμάτιο δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό χώρο. Η μαμά, πολύτιμη σύμμαχος και συνένοχός μας, κρατούσε τα μυστικά μας επτασφράγιστα και ο Ταξιάρχης όσο κι αν το ήθελε δεν είχε καταφέρει να ξεκλέψει ούτε μία ματιά! Στα κρυφά λοιπόν, ετοιμάστηκε ακριβώς αυτό που είχε περιγράψει: ένα καθαρά αγορίστικο δωμάτιο στα αγαπημένα του χρώματα, με ένα ξεχωριστό κρεβάτι αυτοκίνητο που θα τον ταξίδευε στα πιο βαθιά όνειρά του με τις υψηλότερες ταχύτητες.

Όμως οι νεράιδες χρησιμοποίησαν την πολύτιμη νεραϊδόσκονη τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο μαγικό. Μια γιγάντια, κατακόκκινη Ferrari διακοσμούσε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι του. Τοίχοι βαμμένοι στα χρώματα της Formula και έπιπλα βγαλμένα από αγώνες! Κάθε λεπτομέρεια ήταν φροντισμένη στην εντέλεια, με την καρέκλα να θυμίζει κάθισμα αγωνιστικού αυτοκινήτου και το φωτιζόμενο σήμα του αγαπημένου του αυτοκινήτου πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού!

Έχω την αίσθηση πως όταν άνοιξε η πόρτα για να αποκαλυφθεί το δωμάτιο στον Ταξιάρχη, για λίγα δευτερόλεπτα του κόπηκε η ανάσα. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του και το βλέμμα του έδειχνε πόσο του άρεσε αυτό που αντίκρυζε. Είχε γουρλώσει τα μάτια προσπαθώντας να αντιληφθεί πού ακριβώς βρισκόταν και αν αυτό που κοιτούσε ήταν όντως αληθινό!

Τρισευτυχισμένος, πόζαρε με άνεση στη φωτογράφο, η οποία απαθανάτιζε κάθε αντίδρασή του! Δεν μιλούσε πολύ, χαμογελούσε συνέχεια. Όπως λένε, μία εικόνα χίλιες λέξεις και η αλήθεια είναι δεν χρειαζόμασταν τίποτα παραπάνω για να καταλάβουμε ότι η αποστολή μας είχε στεφθεί με επιτυχία: το λαμπερό του χαμόγελο και τα μάτια του που άστραφταν από χαρά και ικανοποίηση, έδιναν όλες τις απαντήσεις!

θερμά την εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. BMW MINI για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Καφρίτσα Λένα, Μπαντόγια Κατερίνα, Σαγματοπούλου Δέσποινα, Φερτεκλή Ελευθερία

τους χορηγούς σε είδος: Ανακαινίσεις ΑΝΑΔΟΜΩ, Elite Strom, Vitex, Omega Creations, Φωτιστικά VEIS, FS Home, Octopus, Intralink Logistics, IKEA, Gadget Shop, Smart Technology, Sodi Design Objects, Radiotaxi Mercedes, Μαρία Καρακίτσιου, Μyikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)