Με ένα πελώριο χαμόγελο μας υποδέχτηκε η Χριστίνα, ανοίγοντας την εξώπορτα του σπιτιού της, μαζί με τον Νίκο και τον Ορέστη, τα 2 αγαπημένα της αδέλφια!

Μια ολόκληρη ημέρα, γεμάτη κατασκευές, βίδωμα, διακόσμηση, δημιουργικότητα! Η Χριστίνα,  ήταν συνεχώς εκεί μαζί μας, βάζοντας τις δικές της πινελιές, σύμφωνα με το γούστο της, στο καινούριο της δωμάτιο… Εκεί όπου θα ζήσει τα φοιτητικά της χρόνια, θα ονειρευτεί, θα φιλοξενήσει τις φίλες της και θα κάνει σχέδια για το μέλλον της! Με κέφι και χαρά στήσαμε λοιπόν όλοι μαζί αυτό το δωμάτιο, με το πορτοκαλί, το αγαπημένο της χρώμα, να κυριαρχεί στο χώρο.  Διάλεξε το ράφι όπου θα τοποθετούσε τα βιβλία της και σκόρπισε παντού φωτάκια, για να λάμπουν τις νύχτες και να φωτίζουν τα όνειρά της!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διακόσμηση με λεπτομέρειες που θα έκαναν τη διαφορά, την απομακρύναμε, έτσι ώστε η έκπληξη όταν θα το έβλεπε τελειωμένο, να κάνει τη χαρά της ακόμη μεγαλύτερη,!

Με υπομονή και διακριτικότητα, περίμενε στο σαλόνι παρέα με τα αδέλφια της!

Και μόλις μπήκε…. Άνοιξε διάπλατα το στοματάκι της και τα μάτια της έκπληκτα κοιτούσαν γύρω το χώρο! Έπεσε με φόρα στο καινούριο της κρεβάτι, αγκαλιάζοντας τα μαξιλαράκια και ουρλιάζοντας από ευτυχία! Όλα ήταν όπως τα είχε ονειρευτεί και ακόμη καλύτερα! 

Ευτυχισμένοι αποχωρήσαμε κι εμείς, με τις αναμνήσεις μίας υπέροχης ημέρας , να μας ακολουθούν για πάντα!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ. Μωρίκη, Φ. Ελεκίδου και Γ. Ροδιτάκης τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Decorex, Stickit (Deco & Art), Shop Express, Bozo, Sticky, Vitex, Fresh, Ματίβα Καμπουράκη (αρχιτεκτονικό σχέδιο), Αντώνης Μιγκλής (ελαιοχρωματισμός)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).