Ένας αγώνας δρόμου πλημμυρισμένος από Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 20.000 και πλέον συμμετέχοντες. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης. Οι συνολικά 391 συμμετοχές εκτός από ατομικές ήταν και σε ένα μεγάλο βαθμό εταιρικές, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη στήριξη που μας δείχνουν κάποιες εταιρείες της Θεσσαλονίκης.  Η ανταπόκριση των δρομέων μας στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική  και όλοι μαζί τρέξαμε για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής». Γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται. Ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής!

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους: Sol’s from Livardas, MB safety &print,  Σαμαρας & Συνεργάτες, Δελασαλ, Αφοί Κοντζόγλου, AS Company, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αλκή Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας, Makedonia Palace, The Met Hotel, Grand Hotel Palace, In art, Anahata Yoga Studio, Personal Fitness Hall, Level Gym, Leroy Merlin, Doppler, Hatzianastasiadis, Aegean, Vfm.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή μας στον 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.