Τα 20 χρόνια και τις περισσότερες από 1.550 Ευχές γιόρτασε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με παρέα πλήθος επωνύμων – εκπληρωτών ευχών παιδιών, αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Μία εκδήλωση διαφορετική που ξεκίνησε με μία έκθεση φωτογραφιών από την 20χρονη πορεία του Οργανισμού και συνεχίστηκε με τον πιο πρωτότυπο πίνακα ζωγραφικής μήκους 24 μέτρων. 25 έργα τέχνης, προσφορά της KAPOPOULOS Fine Arts, ενίσχυσαν την προσπάθεια προσέλκυσης πόρων του Οργανισμού, ενώ το δείπνο εμπλουτίστηκε από ένα μοναδικό show κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε αναπαράσταση 7 πολύ ξεχωριστών Ευχών παιδιών.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρεία AMUSE, ενώ Χορηγοί ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το νερό ΙΟΛΗ, ο Όμιλος Πειραιώς, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και η MERCEDES.

Η Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Οργανισμού, σε δήλωσή της τόνισε το σκοπό του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος που είναι να δώσει Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα στα παιδιά που δοκιμάζονται και την προσδοκία του Οργανισμού να μπορέσει να πραγματοποιήσει τη βαθύτερη επιθυμία κάθε παιδιού που αντιμετωπίζει μία απειλητική για τη ζωή του ασθένεια.

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, μίλησε για τη διακριτικότητα του έργου προσκαλώντας όλες τις οικογένειες να σηκώσουν το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ώστε να ξεκινήσει το «ταξίδι της Ευχής» που θα μεταμορφώσει τα παιδιά τους και θα γεμίσει ελπίδα τους γονείς.

Μέγας Χορηγός  : Amuse

Χορηγoί : ΠΑΕ Ολυμπιακός, Kapopoulos FINEarts, Mullen Lowe, cGc Films, Designers on Call, ΙΟΛΗ, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Όμιλος ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε., DISENO events & more, ΨΑΡΡΑΚΟΣ, Donna’s Sweets&Events, Studio-7

Υποστηρικτές :, Cocoon Catering, VESTIARIO, ΕΨΑ, ΕΠΕΙΓΟΝ Μεταφορική, Bee Party, Party Mobile Services, Το σπίτι της γιαγιάς, Life Clinic Group, Μάρκος Ταμπακιέρας, Γκανά Νατάσα

Χορηγός Επικοινωνίας: CIVITAS, Antenna, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Gravity The Newtons, Act&React