Εύχομαι να αποκτήσω ένα αμαξίδιο για να μάθω μπαλέτο – Μαρία-Στυλιανή, 6, εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία

👑 Η Μαρία-Στυλιανή κρατάει στα χέρια της ένα ισχυρό όπλο: το όνειρό της, το μπαλέτο! Την ημέρα της ευχής της, μια ολόκληρη χορευτική ομάδα τής αφιέρωσε έναν από τους χορούς της, ενώ η Πρίμα Μπαλαρίνα, με μια γλυκιά υπόκλιση, της έδειξε με αγάπη τον δρόμο προς την εκπλήρωση της ευχής της!

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Νικόλας, 16

💻 Ο Νικόλας είχε καταλάβει ότι ο νέος του υπολογιστής βρισκόταν στο σπίτι. Γύρισε το πόμολο της πόρτας και μέσα σε μια στιγμή είδαμε ξανά το παιδί που είχαμε γνωρίσει λίγο καιρό πριν… Ένα παιδί γεμάτο χιούμορ και όρεξη για ζωή! Αυτό ακριβώς μας είπε και η μαμά του: «Άλλο παιδί, ξαναβρήκε το χιούμορ του!».

Εύχομαι να γνωρίσω τους Unboxholics – Αλέξανδρος, 13

🎥 Ο Σάκης εμφανίστηκε σαν αερικό και έκανε τον Αλέξανδρο να κοκκινίσει ακόμα πιο πολύ από χαρά και ανυπομονησία. Ο Αλέξανδρος, εδώ και 6 χρόνια, παρακολουθούσε τους Unboxholics μέσα από μία οθόνη. Οι στιγμές που τον έδεσαν ακόμα περισσότερο μαζί τους ήταν αυτές του νοσοκομείου, που ο Σάκης και ο Αλέκος του κρατούσαν συντροφιά. Τη στιγμή που συναντήθηκαν σε εκείνη την καφετέρια, στην Αριδαία, ξεκίνησε μια «εμπειρία γίγαντας», όπως ο ίδιος την αποκάλεσε.