Ένας αγώνας δρόμου πλημμυρισμένος από Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 21.132 δρομέων. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης. Οι συνολικά 311 συμμετοχές εκτός από ατομικές ήταν και σε ένα μεγάλο βαθμό εταιρικές, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη στήριξη που μας δείχνουν κάποιες εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι δρομείς μας τρέξαν για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής».

Παρά την έντονη βροχόπτωση οι δρομείς δεν πτοήθηκαν και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.  Όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται. Ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής!

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους: Prisma Print, Uniqform, Usbstick.gr, Today Group, Νεολαία Γαλάτιστας, Union Optic, Mikel Coffee Company, Super Market Arista, Leroy Merlin, Grand Hotel Palace, Anatolia Hotels, Level Sports Hall, Χατζηαναστασιάδης Μηχανήματα Εμφιάλωσης, Kayak.

Η Υπευθυνη Γραφείου Θεσσαλονίκης κα.Ελεάνα Βλάχου Τζιτζικώστα ανέφερε:

“Ήταν ιδιαίτερα συγκινιτική η ανταπόκριση των δρομέων που συμμετείχαν με την ομάδα του Make-A-Wish |(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)στον 4Ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης .Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή τους. ”

Τα έσοδα από τη συμμετοχή μας στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

Το ΜakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.