Ένας αγώνας δρόμου πλημμυρισμένος από Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης. Οι συνολικά  317 συμμετοχές, ατομικές και εταιρικές, αποδεικνύουν  τη μεγάλη στήριξη που μας δείχνουν κοινό και εταιρείες της Θεσσαλονίκης.  Η ανταπόκριση των δρομέων μας στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική  και όλοι μαζί τρέξαμε για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής».

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους:  Cook at Home, Veltio, Union optic, Met hotel, Apifon, Grand hotel palace, In art, Leroy merlin, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Palaplast, Makedonia palace, Vfm, Dei College, Ilona Fashions, La stamp, Flamingo, Cap, jsk Κανος, Orasis 2 Photography.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή μας στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό  Ημιμαραθώνιο  της Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.