Εύχομαι να δω τον Ολυμπιακό σε αγώνα EuroLeague – Γιώργος, 16

Ο Γιώργος είναι από εκείνα τα παιδιά που γεμίζουν τον χώρο με την ενέργεια και το χαμόγελό τους. Κοινωνικός, δραστήριος και πάντα έτοιμος για συζήτηση, από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον γνωρίσαμε μάς μίλησε με πάθος για τη μεγάλη του αγάπη: την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Γεμάτος ενθουσιασμό, μάς εξήγησε πως όλη η οικογένειά του ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό. Δεν χάνει ποτέ αγώνα, παρακολουθεί κάθε στιγμή της ομάδας και είχε ήδη ζήσει τη μαγεία ενός αγώνα μπάσκετ από κοντά. Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος με απόλυτη σιγουριά, «ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα μπάσκετ στον κόσμο». Η μεγαλύτερη ευχή του όμως ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή: να δει τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην EuroLeague, σε έναν εκτός έδρας αγώνα στην Ευρώπη. Και οι νεράιδες φρόντισαν να την εκπληρώσουν με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Ο Γιώργος είχε την απίστευτη ευκαιρία να ταξιδέψει με πτήση charter μαζί με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι τη Βαλένθια της Ισπανίας, ζώντας μια εμπειρία που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Η ατμόσφαιρα, η αγωνία πριν τον αγώνα, τα συνθήματα, η αίσθηση ότι βρισκόταν δίπλα στους ανθρώπους που θαυμάζει τόσο πολύ — όλα έμοιαζαν σαν όνειρο. Και φυσικά, παρακολούθησε τον μεγάλο αγώνα της EuroLeague από VIP θέσεις, απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο αυτής της ανεπανάληπτης εμπειρίας.

Το ταξίδι αυτό δεν ήταν μόνο ένας αγώνας μπάσκετ. Ήταν στιγμές χαράς, δύναμης και ξεγνοιασιάς για όλη την οικογένεια, στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά τους.

Όπως ανέφεραν συγκινημένοι οι γονείς του:

«Πραγματικά ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία! Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο πολύ το είχαμε όλοι ανάγκη μετά από όλα όσα περάσαμε. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε για εμάς!»

 

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τον Γιώργο!

Ευχαριστούμε θερμά τον Νικόλα Τ. για τη δωρεά!

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: KAE ΟΣΦΠ, myikona, Blue Star Ferries

Σχετικά άρθρα