Η Χ. δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό αλλά θα ήθελε πολύ να πάει στην Ιταλία και να είναι αυτό το πρώτο της ταξίδι. Αυτή ήταν και η ευχή της. Ανυπομονούσε να δοκιμάσει όλες τις μακαρονάδες, τις πίτσες, τα gelato, και να δει τα περίφημα αξιοθέατα.
Η Χ. ταξίδεψε με την οικογένειά της στη μαγική Ρώμη, μια πόλη που έμοιαζε βγαλμένη από την ιστορία. Περνώντας τις πύλες του Βατικανού, ένιωσε σαν να μπήκε σε έναν ιερό κόσμο, όπου οι τοιχογραφίες ψιθύριζαν ιστορίες αιώνων. Στο Πάνθεον, ο ήλιος έμπαινε από τον θόλο σαν ουράνιο φως, αγγίζοντας τις ψυχές τους με θαυμασμό. Όταν στάθηκαν μπροστά στο Κολοσσαίο, φαντάστηκαν μονομάχους, αυτοκράτορες και πλήθη που φώναζαν, σαν να ζωντάνευε η ιστορία μπροστά στα μάτια τους. Το ταξίδι αυτό ήταν σαν ένα παραμύθι γεμάτο πέτρα, φως και μυστήριο, που θα έμενε για πάντα χαραγμένο στην καρδιά τους.
Τα λόγια της οικογένειας μίλησαν απευθείας στην καρδιά μας:
«Η λέξη ευχαριστώ είναι όπως η λέξη αγαπώ, όταν ειπωθεί σημαίνει ότι κάποιος σε έκανε να νιώσεις όμορφα, σε έκανε να νιώσεις άνθρωπος. Η ευχή της Χ. χάρη σε εσάς θα μας συμπορεύει για μια ζωή! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για το υπέροχο δώρο ζωής!»

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Freenow by lyft













