Η Μάντυ, η Σοφία-Ελένη, η Ηλιάνα-Ειρήνη, η Άρτεμις, η Μελίνα, η Α., η Μ., η Δ. και ο Μ. έζησαν το δικό τους ζωντανό παραμύθι στην Disneyland Paris!

Τρία ξεχωριστά παιδιά ευχής, το καθένα με τη δική του μοναδική ευχή, ζώντας το ταξίδι της ευχής με διαφορετικό τρόπο. Διαβάστε παρακάτω για την εκπλήρωση της ευχής τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (World Wish Day), η Disney είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και μια ξεχωριστή παρέλαση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά ευχής από όλο τον κόσμο, που βρίσκονταν εκεί, και τις οικογένειές τους. Πυροτεχνήματα, μουσική, πολύ κέφι και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επέτειο από την πρώτη ευχή – αυτή του Chris, που στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία του Make-A-Wish.

Μία υπέροχη παρέα από παιδιά και οικογένειες ευχής από το MakeAWish Ελλάδος, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν για το δικό τους, κοινό όνειρο. Η Μάντυ, η Σοφία-Ελένη, η Ηλιάνα-Ειρήνη, η Άρτεμις, η Μελίνα, η Α., η Μ., η Δ. και ο Μ. έζησαν το δικό τους ζωντανό παραμύθι στην Disneyland Paris!

Τα χαμόγελα των παιδιών στις φωτογραφίες μιλάνε από μόνα τους, αλλά θα σας μεταφέρουμε και κάποια από τα λόγια των γονιών, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας:

«Τι να πούμε για αυτό το ταξίδι; Εμπειρία ζωής, ανάμνηση παντοτινή για γονείς και παιδιά! Τελικά τα όνειρα γίνονται καμιά φορά πραγματικότητα, τελικά μετά την μπόρα έρχεται η λιακάδα πολλές φορές στη ζωή… Ευχαριστούμε που μας φέρατε τη λιακάδα αυτές τις μέρες. Είδαμε τα παιδιά μας να χαμογελάνε, να ξεχνιούνται, όλα αυτά είναι ανεκτίμητα για εμάς και σας ευγνωμονούμε και θα ευγνωμονούμε ΠΑΝΤΑ το Make-A-Wish! Θα είμαστε κι εμείς δίπλα σας, με τη σειρά μας, να βοηθάμε όσο μπορούμε. Τα παιδιά και εμείς οι γονείς χειροκροτηθήκαμε, όχι άδικα, έχουμε περάσει δύσκολα όλοι. Κατασυγκινηθήκαμε για την αναγνώριση, που εισπράξαμε αυτές τις μέρες της διοργάνωσης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!», Λόγια μητέρας Μάντυ

«Η ευχή της Μελίνας είχε πολύ θετική επίδραση στην ψυχολογία της ίδιας αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας πριν καν εκπληρωθεί, ακόμα και από τη φάση της ιδέας… Όταν φτάσαμε στη Γαλλία η χαρά όλων μας ήταν απερίγραπτη! Η Μελίνα ξετρελάθηκε από τα τρενάκια, τις βόλτες, τους ήρωες που συνάντησε και εμείς λατρέψαμε να τη βλέπουμε τόσο χαρούμενη! Οι μέρες που περάσαμε ήταν γεμάτες νέες εμπειρίες, ξέγνοιαστες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας!», Λόγια Μητέρας Μελίνας

«Χαρά και συγκίνηση για την θετική επίδραση, που είχε στο παιδί η ευχή, γεμίζοντάς το χαμόγελο και δύναμη για να συνεχίσει τον δικό του αγώνα. Συναισθήματα και αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες από αυτό το μαγικό ταξίδι!», Λόγια μητέρας Ηλιάνας-Ειρήνης

«Είδα την ευτυχία στα μάτια της αυτές τις μέρες. Είχα πολύ καιρό να την δω ξένοιαστη και τόσο χαρούμενη. Χίλια ευχαριστώ σε όλους!», Λόγια μητέρας Αρτέμιδος

«Αυτές τις ημέρες ξεχάσαμε τις δυσκολίες και ζούσαμε ένα παραμύθι!», Λόγια μητέρας Σοφίας-Ελένης

Σκεφτείτε με πόση χαρά και αισιοδοξία επέστρεψαν όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα, και πόση δύναμη πήραν για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε αυτές τις ευχές!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, City Gate Hotel, MyIkona, Craftbox