Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά με την ίδια χαρά, πραγματοποιήθηκε και φέτος η βράβευση των νικητών για το διαγωνισμό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής της σχολικής περιόδου 2019-2020.

Η εξέλιξη της πανδημίας δεν μας επέτρεψε να γιορτάσουμε και να απονείμουμε τα βραβεία όπως θα θέλαμε, μα αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στον ετήσιο θεσμό του Οργανισμού μας. Έτσι, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, βρέθηκαν διαδικτυακά και έγιναν μία μεγάλη  οικογένεια. Τα βραβεία εστάλησαν και την ημέρα της βράβευσης όλοι τα είχαν δίπλα τους!

Οι 5 κατηγορίες των βραβείων είναι:

  • Γενικό Ειδικό Βραβείο
  • Μεγάλη συμμετοχή
  • Φωτογραφία
  • Βίντεο
  • Τραγούδι

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν όλοι μαζί ακούσαμε την ιστορία της Ραφαέλας και το τραγούδι του  Παναγιώτη, 2 από τα 2500 και πλέον παιδιά ευχής που έχουν ζήσει την εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής τους από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα στον Οργανισμό μας και τα παιδιά ευχής. Μέσα από το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής φωτίζουμε ΜΑΖΙ εκατοντάδες ζωές παιδιών που το έχουν ανάγκη. Παιδιών που απέχουν από τις σχολικές αίθουσες…

*Η βιντεοσκόπηση της βράβευσης έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων και δόθηκε σε όλους ο χρόνος εάν θέλουν να κλείσουν την κάμερά τους ή να αποχωρήσουν.