Αναβίωση του FFD έπειτα από 7 χρόνια!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
10:00 – 17:00

 

Έως το 2016, το Family Fun Day αποτελούσε μία ετήσια εκδήλωση του οργανισμού. Για 7 ολόκληρα χρόνια, συνδύαζε τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, με τη συμβολική «οικογενειακή», οικονομική συνεισφορά στο έργο μας, καθώς και την απονομή των βραβείων στα σχολεία που λάμβαναν μέρος στον Διαγωνισμό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής.

Μα κυρίως, αποτελούσε μία ιδιαίτερη ημέρα όπου οι οικογένειες ευχής μπορούσαν να συναντηθούν μεταξύ τους, και μαζί μας, με σκοπό το ατέλειωτο παιχνίδι και τη διασκέδαση!
  

Έκτοτε, λίγο η οικονομική ύφεση της χώρας, λίγο οι οικογένειες και τα παιδιά ευχής που μας κάνουν την τιμή σε όλο και περισσότερες εκδηλώσεις μας, λίγο οι βραβεύσεις του διαγωνισμού που μεγάλωσαν και έγιναν ξεχωριστή εκδήλωση, και το FFD δεν επαναλήφθηκε… μέχρι φέτος!

Χάρη στα γενέθλια του Allou! Fun Park που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του η αγαπημένη εκδήλωση μικρών και μεγάλων θα αναβιώσει έπειτα από 7 χρόνια! 

Το πάρκο ψυχαγωγίας που όλοι αγαπάμε, θα φιλοξενήσει δωρεάν όλα τα παιδιά ευχής και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ θα προσφέρει με τη μορφή δωρεάς, 1€ από κάθε εισιτήριο παιχνιδιού εκείνης της ημέρας.

Με αφορμή τον Χρυσό Σεπτέμβρη, η αναβίωση του FFD θα είναι προς τιμήν όλων των παιδιών που νοσούν ή νόσησαν από καρκίνο

Πάρε το πάσο σου Online εδώ

FFD 2023 st

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Star Automotive Ελλάς

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ