Ελάτε να δώσουμε μαζί την ευκαιρία στα παιδιά ευχής που ονειρεύονται να κάνουν “βουτιές”, να εκπληρωθεί σύντομα η ευχή τους!

Ας γνωρίσουμε τους ταξιδευτές μας!

Ερνέστο
Εύχομαι να πάω στη Σαντορίνη – Ερνέστο, 7 ετών, κυστική ίνωση

Ο Ερνέστο ονειρεύεται να επισκεφθεί τη Σαντορίνη και να γυρίσει όλο το νησί! Περισσότερο από όλα όμως θέλει να μείνει με την οικογένειά του σε «ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα», όπως μας είπε!

Περσέας
Εύχομαι να πάω στην Κρήτη – Περσέας, 10 ετών, απλαστική αναιμία

Ο Περσέας ονειρεύεται να επισκεφθεί το Μουσείο των δεινοσαύρων, το Ενυδρείο και το παλάτι της Κνωσσού. Μα, θα ήθελε πολύ να μείνει και σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο με δραστηριότητες και κυρίως πισίνες!

Πώς μπορείτε να μάς βοηθήσετε;

Κάντε μία βουτιά και μία online δωρεά!

Συμπεριλάβετε τα παιδιά σας στο καλοκαιρινό αυτό challenge και εξηγήστε τους πως κάποια παιδιά τη «δεδομένη» βουτιά, δεν μπορούν να την απολαύσουν. Βάλτε έναν προσωπικό στόχο μαζί τους και όταν συγκεντρωθεί ο αριθμός των «splash» που έχετε ορίσει, κάντε την online δωρεά σας στο www.donate.makeawish.gr

Μake-A-Splash @social  

Το “make a splash” αποτελεί και ιδιωματισμό με την ερμηνεία “γίνομαι ξαφνικά διάσημος”! Ελάτε να διαδώσουμε μαζί την δράση και το έργο μας! Ανεβάστε μία φωτογραφία στα social media και κάνετε tag | mention το makeawish.greece!

Προμηθευτείτε από το e-shop μας την καλοκαιρινή μας γοργόνα!

Τα όνειρα των παιδιών μας, αποτελούν για εμάς έμπνευση. Η συλλεκτική σειρά λούτρινων που δημιουργήσαμε «διηγείται» πραγματικές ιστορίες ευχής. Αποκτήστε όλη τη σειρά, με πρώτη τη γοργόνα μας, και υποστηρίξτε το έργο μας!

Κάθε λούτρινο και μία ιστορία ευχής, κάθε ευχή και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ζωής!

Challenge τους… εργαζομένους σας!

Βάλτε έναν στόχο για καλό και fun σκοπό. Προκαλέστε τους εργαζομένους και τους συνεργάτες σας να αποστείλουν έστω μία φωτογραφία ο καθένας στο HR από τις διακοπές τους και ανακοινώστε τους ότι εάν συγκεντρωθούν min Χ αριθμός φωτογραφιών, εσείς θα κάνετε μία €ΧΧΧ δωρεά αντίστοιχα στον οργανισμό! Μα, σκεφτείτε και το μοναδικό λεύκωμα που μπορείτε να δημιουργήσετε στη συνέχεια για την εταιρεία σας!

Splash and share… με μία εταιρική δωρεά online!

Κάντε μία εταιρική δωρεά online και λάβετε υλικό για την προώθηση του εγχειρήματος μας! Μαζί θα βοηθήσουμε τα παιδιά να «βουτήξουν» στην ευχή τους!