Η ενέργεια «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος, που υλοποιήθηκε την περασμένη χριστουγεννιάτικη περίοδο για 8η συνεχή χρονιά και στήριξε το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, συνέβαλλε στο να εκπληρωθούν 10 ευχές παιδιών στους τρεις πρώτους μήνες του 2024. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την αγορά του «Δώρου Αγάπης», που περιείχε βασικά είδη διατροφής, συνεισέφεραν στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Το Make-A-Wish είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός εκπλήρωσης ευχών παγκοσμίως, αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη, που εκπληρώνει ευχές που εξοπλίζουν τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες με τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν την ασθένεια.

Η σημασία της πρωτοβουλίας της ΑΒ Βασιλόπουλος έχει μεγάλη αξία, αφού καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η συμμετοχή των πελατών της. Ως εκ τούτου, η εταιρεία, παράλληλα με την υλοποίηση των προγραμμάτων της με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα συνεχίσει να κάνει το καλό με δράσεις και προγράμματα από κοινού με τους πελάτες της, όπως με το «Πασχαλινό Αβγό» που θα πραγματοποιηθεί και το φετινό Πάσχα.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού στην Ελλάδα, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.