Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της Γενναδείου Σχολής το οποίο φέτος συνέβαλε στην υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες και των  Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμου Αλίμου και Αγίου Δημητρίου.

Μία γιορτή γεμάτη μουσική, χρώματα, νοστιμιές και όμορφες κατασκευές όπου μαθητές, μαθήτριες , εκπαιδευτικοί, συγγενείς και φίλοι διασκέδασαν ενώ ταυτόχρονα υποστήριξαν τους παραπάνω οργανισμούς.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός της Γενναδείου Σχολής υποστηρίζει μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής εδώ και χρόνια τον οργανισμό αλλά φέτος  αφιέρωσαν και τα έσοδα από το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Βazaar ενισχύοντας περισσότερο το έργο μας. Η συνολική δωρεά των 7.000€ συνέβαλε σε 2 ευχές παιδιών, καλύπτοντας εξολοκλήρου το κόστος της μίας ευχής και μερικώς της δεύτερης ευχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου και η Υπεύθυνη του Προγράμματος Αστέρι της Ευχής Μαρία Γκαμαλούτσου, οι οποίες μίλησαν για τη σημασία της συμπερίληψης των παιδιών ευχής στην σχολική κοινότητα και το έργο του οργανισμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την υποστήριξη  σε όλη την οικογένεια της Γενναδείου Σχολής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον διευθυντή της Γενναδείου κύριο Σαράντο Φούφα και την υποδιευθύντρια Βασιλική Χρόνη για τη συνεχή υποστήριξη στο σκοπό μας και τα θερμά τους λόγια.