Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, με το μήνυμα «Το ταξίδι από την ασθένεια έως της ευχή οδηγεί στην συμπερίληψη», το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μέσω της υποστήριξης της ΣΤΑΣΥ, σύστησε στο κοινό τα 3 παιδιά ευχής, πρωταγωνιστές της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας με θέμα τη συμπερίληψη. Σκοπός της καμπάνιας ήταν τόσο να αναδειχθεί η κάλυψη των αναγκών «συμπερίληψης» των παιδιών με σοβαρές ασθένειες, μέσω της εκπλήρωσης της ευχής τους, όσο και η ευρύτερη εκπαίδευση του κοινού στη συμπερίληψη κάθε παιδιού με οποιαδήποτε εμφανή ή αόρατη αναπηρία.

Με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη αυτή καμπάνια και την υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ προς τον οργανισμό, με τη διάθεση χώρου προβολής σε 2 γραμμές ΜΕΤΡΟ και 1 ΤΡΑΜ, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00, οι 3 πρωταγωνιστές με τις οικογένειές τους και πληθώρα εθελοντών, βρέθηκαν στο Σύνταγμα και με έναν μικρό συμβολικό εορτασμό, φωταγώγησαν το δέντρο του σταθμού!

Ξεκινώντας από τον σταθμό στον Νέο Κόσμο, τα 3 παιδιά και οι εθελοντές τού οργανισμού επιβιβάστηκαν στο «ντυμένο» με την καμπάνια του οργανισμού ΤΡΑΜ, και τραγούδησαν τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους επιβάτες, γεμίζοντας το μεταφορικό μέσο με το χαρμόσυνο αίσθημα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλοι μαζί αποβιβάστηκαν στον σταθμό του Συντάγματος, όπου υπομονετικά ανέμενε την άφιξή τους η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας. Με τις μαγευτικές φωνές και τραγούδια τους, έκαναν την εισαγωγή για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που στιγμές αργότερα στολίστηκε με Αστέρια της Ευχής από τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας και τους εθελοντές τού οργανισμού.

Χριστουγεννιάτικο και ευχαριστήριο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Υβέτ Κοσμετάτου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, Χάρης Δαμάσκος.

Για περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια «Το ΤΑΞΙΔΙ από την ασθένεια έως την ΕΥΧΗ οδηγεί στη ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ» μπορείτε να επισκεφθείτε το www.makeawish.gr/makeawish-συμπερίληψη/