Στις 24 Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια της ημέρας Χαράς για όλη την Οικογένεια στον Εθνικό Κήπο πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των σχολείων που αγκάλιασαν ξεχωριστά το Αστέρι της Ευχής για το 2015, τόσο με τη μεγάλη τους συμμετοχή αλλά και με τα βραβεία για το δημιουργικό διαγωνισμό(φωτογραφίες, βίντεο, δημιουργίες).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που εδώ και 18 χρόνια δημιουργούν αυτή την μεγάλη αλυσίδα αγάπης.

Γενικό Ειδικό Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής

Μποδοσάκειο Δημοτικό Σχολείο Κολλεγίου Αθηνών

*To Γενικό Ειδικό Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής απονέμεται στο Μποδοσάκειο Δημοτικό Σχολείο Κολλεγίου Αθηνών και καθιερώνεται με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή του σχολείου για πάνω από 10 χρόνια στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής.

Βραβεία Μεγάλης Συμμετοχής

  • 1ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής: Pierce – The American College of Greece
  • 2ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής:Νηπιαγωγείο Bodin
  • 3ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχή:Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη
  • 4ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής:Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολή Ποριώτου

Πάπυροι Μεγάλης Συμμετοχής 

  • 2ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Πύργου Ηλείας
  • 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας
  • Εκπαιδευτήρια Στέγκα
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών
  • Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Άρια Ναυπλίου – Νηπιαγωγείο Παιδική Αγκαλιά
  • 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και στο διαγωνισμό δημιουργικών ιδεών. Οι νικητές για τη μεγαλύτερη συμμετοχή και άλλων ειδικών βραβείων θα ανακοινωθούν στα τέλη του σχολικού έτους καθώς το πρόγραμμα ακόμα συνεχίζεται.

Γενικό Ειδικό Βραβείο (Δημιουργικής Ιδέας Διακόσμησης -Βίντεο)

Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας

Πατήστε στο Link για να δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο για τον Οργανισμό μας. Το Γενικό Ειδικό Βραβείο καθιερώνεται φέτος με αφορμή τη συμμετοχή του Ειδικού Νηπιαγωγείο Χαλκίδας και θα αφορά κάθε χρόνο μια διαφορετική ειδική βράβευση κατά περίπτωση.  Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας υλοποίησε μια ξεχωριστή προσπάθεια, υλοποιώντας ένα site, βίντεο για τον Οργανισμό μας αλλά και δημιουργίες. Εμπνέοντας διπλά όλους εμάς στο Κάνε-Μια-Ευχή αποφασίσαμε να τους τιμήσουμε ξεχωριστά.

*Το Γενικό Ειδικό Βραβείο αποτελεί την πιο ξεχωριστή επιβράβευση για ένα σχολείο και καθιερώνεται από το 2016 και θα δίνεται ως ένα ιδιαίτερο Ευχαριστώ. Θα δίνεται κάθε χρονιά σε ξεχωριστά σχολεία που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής κατά την κρίση του Οργανισμού.

Βραβεία Δημιουργικής Ιδέας Διακόσμησης

1ο Βραβείο: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

1o_Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

 

 

 

 

 

 

2ο Βραβείο: 1o Eιδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας

2o_1o_Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

 

 

 

 

 

 

3ο Βραβείο: 1o Nηπιαγωγείο Λιμεναρίων Θάσου

 

 

 

 

 

Βραβεία Καλύτερου Βίντεο                             

5ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Εύοσμου