Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας, το ΑthensClue θέλησε ξεκινήσει μια ξεχωριστή ενέργεια για το Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), ώστε να συμβάλλει στην εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

 

Έτσι, δημιουργήθηκε το «παράσημο» Secret Wish, ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο για δυνατούς παίκτες, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τα τρία καταστήματα του ΑthensClue ως αναμνηστικό με τη δωρεά των 2€.

 

Ελάτε να γίνουμε όλοι μας μυστικοί πράκτορες σε μια αποστολή για καλό σκοπό!

 

Λίγα λόγια για το AthensClue

Το AthensClue είναι η ελληνική εταιρεία που από το 2013 άλλαξε τον τρόπο ψυχαγωγίας στην Αθήνα φέρνοντας για πρώτη φορά τα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Tο 2014 με την δημιουργία του Citiclue (citiclue.com), έγινε και η πρώτη ελληνική εταιρεία που επεκτάθηκε στο εξωτερικό, μεταφέροντας αυτή τη μοναδική εμπειρία και σε άλλες χώρες.  Μέσα απο τα τρία καταστήματα του AthensClue στην Αθήνα, συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στο Χίλτον και στο Μαρούσι με 18 διαφορετικά θεματικά παιχνίδια και μεγάλους χώρους εκδηλώσεων, εταιρικών και πάρτι, οι παίκτες αφήνονται σε έναν διαδραστικό κόσμο μυστηρίου γεμάτο περιπέτεια, γρίφους και μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις. Ξεκλειδώνουν όλα τα μυστικά σε ένα παιχνίδι όπου μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και δοκιμάζουν τις ικανότητες τους μπαίνοντας σε ρόλους και σενάρια όπου η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός είναι αναπόσπαστα κομμάτια.