Για 3η συνεχή χρονιά το Athens Tattoo Expo υποστηρίζει το Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες με το σύνθημα Star your Body!

Η ενέργεια αυτή θεωρείται πλέον ορόσημο στην κοινότητα των εκθέσεων τατουάζ στην Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία, τόσο στο Athens International Tattoo Convention, όσο και στο Thessaloniki Tattoo Convention, όπου οι καλλιτέχνες «ζωγράφισαν» πάνω από 350 “αστεράκια της ευχής”. Πλήθος κόσμου προσέφερε κάνοντας ένα tattoo γεμάτο νόημα και αγάπη! Κατά τη διάρκεια του 4th Athens Tattoo Expo που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  και να “χτυπήσει” το δικό του ‘Αστέρι της Ευχής’ σε προκαθορισμένο μέγεθος και σχέδιο.

Σημειώνεται ότι η ενέργεια στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου από το Athens Tattoo Expo, αφού η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν όλα τα αναλώσιμα, οι συμμετέχοντες tattoo artists πραγματοποιούν τα αστέρια αφιλοκερδώς και όλα τα χρήματα συγκεντρώνονται για το Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν πραγματικότητα οι πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Τα Make-A-Wish tattoos περιλαμβάνουν διάφορα σχέδια αστεράκια που μπορείτε να διαλέξετε, συγκεκριμένου μεγέθους, και μπορείτε να τα αποκτήσετε  έναντι των 20€. Δηλώστε συμμετοχή στη λίστα αναμονής που θα βρείτε στο περίπτερο του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κατά την επίσκεψή σας στο Athens Tattoo Expo, από την Παρασκευή 8.11 έως και την Κυριακή 10.11 κατά τη λειτουργία της έκθεσης.

 

*Εξαιτίας αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη λίστα. Για τη ροή του κόσμου μπορείτε να ενημερωθείτε στο 6934605481 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

http://www.athenstattooconvention.gr/