29 Απριλίου ο ετήσιος περίπατος του
Make-A-Wish Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας με «φολκλορικές» εκπλήξεις για ένα παιδί ευχής!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει στις 29 Απριλίου την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο, ετήσιο, περίπατο Walk for Wishes στο κέντρο της Αθήνας! Όπως κάθε χρόνο, εθελοντές, οικογένειες ευχής και φίλοι του οργανισμού θα περπατήσουν στα βήματα της πρώτης ευχής, αυτής του Chris, φορώντας κάτι μπλε, και θα γιορτάσουν την επέτειο των 43 ετών του παγκόσμιου οργανισμού, σε «παραδοσιακό» ρυθμό!

Οι νεράιδες και τα ξωτικά ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη για τον εορτασμό της ημέρας με πρωταγωνίστρια ένα παιδί ευχής, τη Δέσποινα! Η Βορειοελλαδίτισσα Δέσποινα έχει μεγάλη αγάπη στην… Κρήτη. Στον τόπο, την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα και ειδικότερα, στις μελωδίες και τους χορούς της. Παρά τους κινητικούς της περιορισμούς, όταν ακούει κρητική μουσική, είναι αδύνατον να μη χορέψει! Έτσι, ο φετινός περίπατος θα αποτελέσει την «ένωση» της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας σύμφωνα με την ευχή της!

Ο περίπατος θα έχει αφετηρία τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ύψος του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού) όπου θα συγκεντρωθούμε μεταξύ 19:00 – 19:30, και θα βαδίσουμε όλοι μαζί προς την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Οι εκπλήξεις που θα περιμένουν τη Δέσποινα, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες – μικρούς και μεγάλους – θα είναι πολλές! Θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα φωτογραφηθούμε με σούπερ ήρωες, θα φωταγωγήσουμε την ιστορική Τεχνόπολη σε μπλε αποχρώσεις, μα κυρίως θα προσφέρουμε στη Δέσποινα μία αξέχαστη εμπειρία!

 Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την πολύτιμη υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Το ¨εναρκτήριο λάκτισμα¨ του φετινού περιπάτου θα δοθεί από τη Δέσποινα, με συμπρωταγωνιστές και συνοδοιπόρους της, όλα τα παιδιά ευχής και δη όσα αντιμετωπίζουν κινητικούς περιορισμούς.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους!

Ο  περίπατός μας και η μεγάλη έκπληξη στη Δέσποινα θα διεξαχθούν:

Υπό την αιγίδα 
CoA_logo_el (1)
Με την πολύτιμη υποστήριξη
TECHNOPOLIS_LOGOTYPA_short_page-0001

Η μεγάλη έκπληξη θα διεξαχθεί με την πολύτιμη συμβολή

Ραντεβού στις 29 Απριλίου, στις 19:00 | Αφετηρία: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, (ύψος του Ωδείου του Ηρώδου του Αττικού!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δεν μένετε στην Αθήνα ώστε να κάνετε join τον εορτασμό μας; Μην στεναχωριέστε καθόλου!

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στην μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 45 Δήμοι ανά τη χώρα! Διαδώστε το έργο μας με μία φωτογραφία των μπλε ορόσημων της πόλης σας στα social media, κάνοντας tag | mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece) και βοηθήστε μας να φτάσουμε σε ΟΛΑ τα παιδιά που μάς έχουν ΑΝΑΓΚΗ!

Δείτε ΕΔΩ τους Δήμους που θα λάβουν μέρος στον εορτασμό!

some v2

ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ WALK FOR WISHES

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ

Ευχαριστούμε θερμά την αγαπημένη μας Ασημίνα Κατσούλη για τις όλες τις εικαστικές δημιουργίες που συνοδεύουν τον φετινό περίπατό μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά του Κολλεγίου Αθηναίων για τη συμμετοχή τους!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ