«Ο εθελοντισμός είναι επιλογή»

Ένα Workshop του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Πόσο πολύτιμο αγαθό είναι ο χρόνος; Πώς επιλέγει ο καθένας μας να τον «ξοδέψει»; Τι κι αν ο καθένας μας επέλεγε να αφιερώσει έστω και λίγο από τον χρόνο του για να προσφέρει βοήθεια, αγάπη και ελπίδα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, τη Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου, και ώρα 18:00, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έρχεται να μας μιλήσει για την αξία του εθελοντικού χρόνου, διοργανώνοντας για πρώτη φορά ένα διαδικτυακό Workshop για εθελοντές και φίλους του οργανισμού. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ιστορία του εθελοντισμού στην Ελλάδα και θα λάβουν χρήσιμες γνώσεις για τις ευεργετικές του δυνατότητες και την αξία της προσφοράς. Στη συνέχεια, η Αναστασία Μανιά, εθελόντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία, ενώ η Ντέπη Χατζηβασιλείου, Counselor and Organizational Psychologist, Founder Work Wise, θα μας συνοδεύσει σε ένα διαδραστικό Workshop.

Το Workshop θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, θα είναι δωρεάν και ανοιχτό προς το κοινό και πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή σας εδώ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

* Όσοι συμμετάσχουν στο εν λόγω Workshop θα λάβουν και πιστοποιητικό συμμετοχής σεμιναρίου.

* To Workshop θα βιντεοσκοπηθεί, όμως, όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει κλειστή κάμερα

* Στα break out rooms που θα γίνουν – δεν θα βιντεοσκοπείται το σεμινάριο

* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Powered by: WorkWell