Όταν ρωτήσαμε τον Άγγελο ποια είναι η ευχή του, που θα ήθελε να εκπληρώσουμε, ήταν απόλυτα σίγουρος ότι αυτό που επιθυμούσε περισσότερο από καθετί ήταν να αποκτήσει ένα σκυλάκι! Θα είναι ο καλύτερος του φίλος, θα γίνουν αχώριστοι. Φώτιζε το πρόσωπό του, καθώς μας μιλούσε για την ευχή του!

Η νεράιδα είχε πει στον Άγγελο ότι το σκυλάκι του θα αργήσει πολύ να έρθει, αλλά εκείνος ήταν έτοιμος να περιμένει υπομονετικά… Είχε αποφασίσει όμως ήδη ότι θα το ονόμαζε Jelly!

Λίγες μέρες μετά από το τηλεφώνημα της νεράιδας, που του είχε πει ότι το σκυλάκι του θα καθυστερήσει, τον ενημέρωσε ότι θα πήγαινε σε ένα pet shop για να διαλέξει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και αντικείμενα για τη φροντίδα του. Πράγματι, το ραντεβού κανονίστηκε και ο Άγγελος βρέθηκε με μία νεράιδα στο μαγαζί, όπου μια «ενοχλητική» πελάτισσα ρωτούσε συνέχεια πράγματα, και ο Άγγελος αναρωτιόταν ποια είναι αυτή. Δεν είχε καταλάβει φυσικά ότι ήταν η νεράιδα του! Ούτε και υποψιαζόταν ότι στο σπίτι του γίνονταν όλες οι απαραίτητες ετοιμασίες για τη μεγάλη έκπληξη. Το σκυλάκι του είχε ήδη φτάσει, όπως και οι φίλοι του, και ανάμεναν τη μεγάλη στιγμή!

Αφού ο Άγγελος πήρε όλα τα απαραίτητα, ξεκίνησε για το δρόμο της επιστροφής. Φτάνοντάς στο σπίτι, υπήρχε μια γιρλάντα από την οποία κρέμονταν συσκευασίες για ζελέ στιγμής. Την κοίταξε απορημένος κι εκεί που αναρωτιόταν τι ήταν αυτό, ξεπρόβαλαν οι φίλοι του μαζί με το σκυλάκι. Ο Άγγελος είχε σαστίσει τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε ακόμα και όταν πήρε αγκαλιά την Jelly! Έτσι εξηγούνταν και οι συσκευασίες ζελέ, ως λογοπαίγνιο με το όνομα του σκύλου!

Αν και ο Άγγελος είναι πολύ έξυπνος και, όπως μας είπε ο πατέρας του, συνήθως δεν καταφέρνουν να του κάνουν έκπληξη γιατί τα καταλαβαίνει όλα, οι νεράιδες τα κατάφεραν και του έκαναν τη μεγαλύτερη έκπληξη. Και κατάφεραν να τον κάνουν να πιστέψει στις νεράιδες, ακόμα και χωρίς φτερά!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Ήβη Πολυχρονιάδου, Πόπη Ρίζου, Αιμιλία Κρητηκίδη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PETSFARMA, PET CITY, PASSARELLA, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, COOKIES WORLD BY MARIA, PET DC, ΜΥΙΚΟΝΑ, CRAFTBOX